Bedrijfspanden in de gemeente Utrecht

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Utrecht en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vanmorgen

Winkelruimte Steenweg 31- 33 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Steenweg 31- 33 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1450. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 452 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Lange Elisabethstraat 36 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Lange Elisabethstraat 36 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 192 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Gisteren

Kantoorruimte Moeder Teresalaan 100 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Moeder Teresalaan 100 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 4.742 m² (in units vanaf 1.148 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Mississippidreef 12 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Mississippidreef 12 te Utrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1972. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 570 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 27 februari 2024

Kantoorruimte Drift 3 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Drift 3 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1900. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 70 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Oudegracht 218 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Oudegracht 218 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1300. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 240 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 22 februari 2024

Beleggingsobject Zandweg 153A De Meern

Dit bedrijfspand op het adres Zandweg 153A te De Meern heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000 met energielabel C. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 595.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 316 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 16 februari 2024

Kantoorruimte Ondiep 5 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Ondiep 5 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 315.000 euro. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Kantoorruimte Veldzigt 26 De Meern

Dit bedrijfspand op het adres Veldzigt 26 te De Meern is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1991 met energielabel A+. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² (in units vanaf 40 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Molensteijn 3 De Meern

Dit bedrijfspand op het adres Molensteijn 3 te De Meern is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 955 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Orteliuslaan 23 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Orteliuslaan 23 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 200 m² en bestaat uit 6 bouwlagen.

Winkelruimte Ondiep 3 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Ondiep 3 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920 met energielabel G. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 550.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 84 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Jan Muschlaan 23- 25 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Jan Muschlaan 23- 25 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1983 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 287 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 13 februari 2024

Kantoorruimte Eendrachtlaan 102 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Eendrachtlaan 102 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Nevadadreef 69 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Nevadadreef 69 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 138 m² (in units vanaf 54 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent