Bedrijfspanden in de gemeente Utrecht

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Utrecht en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Filter Filter

Vrijdag 2 december 2022

Bedrijfsruimte Veldzigt 18 De Meern

Dit bedrijfspand op het adres Veldzigt 18 te De Meern is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 975.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, mechanische ventilatie en inbouwarmaturen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.186 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Bedrijfsruimte Tennesseedreef 12A Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Tennesseedreef 12A te Utrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 749 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Donderdag 1 december 2022

Beleggingsobject Egelantierstraat 1 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Egelantierstraat 1 te Utrecht heeft Beleggingsobject als hoofdfunctie. Het betreft hier bestaande bouw uit 1920. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 395.000 euro. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 150 m².

Kantoorruimte Maarssenbroeksedijk 13d Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Maarssenbroeksedijk 13d te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2001 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 278 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 30 november 2022

Kantoorruimte Atoomweg 282 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Atoomweg 282 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1998 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 605 m² (in units vanaf 240 m²) en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Reactorweg 47 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Reactorweg 47 te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1973 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.045 m² en bestaat uit 10 bouwlagen.

Dinsdag 29 november 2022

Kantoorruimte Jansdam 2b Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Jansdam 2b te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 87 m² (in units vanaf 61 m²) en bestaat uit 3 bouwlagen.

Horecagelegenheid Nobelstraat 26a Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Nobelstraat 26a te Utrecht is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1850 met energielabel D. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 699.500 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 110 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Vrijdag 25 november 2022

Bedrijfsruimte Nedereindseweg 566 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Nedereindseweg 566 te Utrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 480 m² (in units vanaf 120 m²).

Bedrijfsruimte Pastoor Boelenslaan 2a De Meern

Dit bedrijfspand op het adres Pastoor Boelenslaan 2a te De Meern is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1955. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 133 m².

Dinsdag 22 november 2022

Kantoorruimte Reactorweg 47a Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Reactorweg 47a te Utrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2003 met energielabel G. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 1.056 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Donderdag 17 november 2022

Bedrijfsruimte Otto Hahnweg 50 - 52 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Otto Hahnweg 50 - 52 te Utrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 1.679 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Winkelruimte Tiberdreef 32 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Tiberdreef 32 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 97 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 16 november 2022

Bedrijfsruimte Elektronweg 24 - 26 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Elektronweg 24 - 26 te Utrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2020. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 65.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 31 m².

Winkelruimte Oudegracht 54 Utrecht

Dit bedrijfspand op het adres Oudegracht 54 te Utrecht is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 100 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent