Bedrijven in Utrecht

Wil je weten welke bedrijven er in Utrecht zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Utrecht.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Lu Legacy
Opgericht in December 2022

De onderneming Lu Legacy is gevestigd op Oudekamp 2 te Utrecht en is actief in de branche Informatieverstrekking op het gebied van toerisme en reserveringsbureaus.

Van Loon Real Estate B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Van Loon Real Estate B.V. is gevestigd op Heidestein 2 te VLEUTEN en is actief in de branche Financiële holdings.

toegepaste tekst
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming toegepaste tekst is gevestigd op Kwartelstraat 29 te Utrecht en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Presten Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Presten Holding B.V. is gevestigd op Celebesstraat 103 te Utrecht en is actief in de branche Financiële holdings.

NES Services
Opgericht in December 2022

De onderneming NES Services is gevestigd op Schouwweteringstraat 16BSA te Utrecht en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Rosa sine spinae
Opgericht in November 2022

De onderneming Rosa sine spinae is gevestigd op Zevenwouden 26 te Utrecht en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Stichting Brouwerij de Boom
Opgericht in November 2022

De stichting Stichting Brouwerij de Boom is gevestigd op Jacob van der Borchstr 45BS te Utrecht en is actief in de branche Vervaardiging van bier.

Bento Acteur
Opgericht in December 2022

De onderneming Bento Acteur is gevestigd op Vleutenseweg 452 te Utrecht en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

CoCoCho Holding B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap CoCoCho Holding B.V. is gevestigd op Eschersingel 74 te Utrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Renes Life Sciences Consulting
Opgericht in November 2022

De onderneming Renes Life Sciences Consulting is gevestigd op Wageningseberg 216 te Utrecht en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Say Lej
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Say Lej is gevestigd op Oudegracht 209B te Utrecht en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

Maker Kitchens B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Maker Kitchens B.V. is gevestigd op Domplein 24 te Utrecht en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Dream-up
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Dream-up is gevestigd op Mariaplaats 48BS te Utrecht en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

DNA Wijnconsult
Opgericht in December 2022

De onderneming DNA Wijnconsult is gevestigd op Laan van Nieuw-Guinea 44BS te Utrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in voedings- en genotmiddelen.

Rina Smaal Legal & Compliance Interim Solutions
Opgericht in December 2022

De onderneming Rina Smaal Legal & Compliance Interim Solutions is gevestigd op Dassenburcht 32 te VLEUTEN en is actief in de branche Rechtskundige adviesbureaus.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent