Bedrijfspanden in de gemeente Veenendaal

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Veenendaal en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Maandag 20 november 2023

Bedrijfsruimte Turbinestraat 18C Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Turbinestraat 18C te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 157.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 129 m².

Donderdag 16 november 2023

Bedrijfsruimte Dr. Slotemaker de Bru 9 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Dr. Slotemaker de Bru 9 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1957. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 85 m².

Maandag 13 november 2023

Kantoorruimte De Smalle Zijde 3 - 05 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres De Smalle Zijde 3 - 05 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, te openen ramen, systeemplafond en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 60 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 9 november 2023

Bedrijfsruimte Transformatorstraat 6K,L,M,N Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Transformatorstraat 6K,L,M,N te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 399.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 294 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Zandstraat 64 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Zandstraat 64 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 120 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 4 november 2023

Winkelruimte Patrimoniumlaan 4 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Patrimoniumlaan 4 te Veenendaal is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 240 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Groeneveldselaan 14a Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Groeneveldselaan 14a te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1960. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 197 m².

Bedrijfsruimte Kernreactorstraat 36 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Kernreactorstraat 36 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1990. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 400 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Kantoorruimte Plesmanstraat 60A Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Plesmanstraat 60A te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 20 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Nijverheidslaan 16 22 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Nijverheidslaan 16 22 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1971. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, krachtstroom, betonvloer en heater. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 2.756 m² (in units vanaf 340 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 21 oktober 2023

Bedrijfsruimte Inductorstraat 55 06 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Inductorstraat 55 06 te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2022. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 82 m².

Winkelruimte Hoogstraat 14 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Hoogstraat 14 te Veenendaal is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 258 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Fokkerstraat 34 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 34 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1996. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 407 m² (in units vanaf 61 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Brouwersgracht 60 Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Brouwersgracht 60 te Veenendaal is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2008 met energielabel A+++. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 83 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Vendelier 45H Veenendaal

Dit bedrijfspand op het adres Vendelier 45H te Veenendaal is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2018 met energielabel A++. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 329.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, krachtstroom, betonvloer, topkoeling, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 215 m² (in units vanaf 108 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent