Bedrijven in Veenendaal

Wil je weten welke bedrijven er in Veenendaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Veenendaal.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Brandveilig-stallen B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Brandveilig-stallen B.V. is gevestigd op Stationsstraat 82 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

E.J. Van de Fliert Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming E.J. Van de Fliert Dienstverlening is gevestigd op Reling 23 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

F.D. Recycling B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap F.D. Recycling B.V. is gevestigd op Sterrenschans 8 te Veenendaal en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

Iris Broekman
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Iris Broekman is gevestigd op Prins Bernhardlaan 103 te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

MeerMarketing
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MeerMarketing is gevestigd op Kaardenbol 52 te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

SZ Financial Support
Opgericht in December 2020

De onderneming SZ Financial Support is gevestigd op Stadhouderslaan 29 te Veenendaal en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Hofstede-Hardeman B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Hofstede-Hardeman B.V. is gevestigd op Waterviolier 1 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in baby- en kinderkleding.

Stichting Administratiekantoor K3 Management
Opgericht in Oktober 2023

De stichting Stichting Administratiekantoor K3 Management is gevestigd op Standaardruiter 36 te Veenendaal en is actief in de branche Financiƫle holdings.

gewoonLUCCIO
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming gewoonLUCCIO is gevestigd op Parallelweg 95 te Veenendaal en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

HNT Visshop B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap HNT Visshop B.V. is gevestigd op Veenslag 6A te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in vis.

Muurdeco
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Muurdeco is gevestigd op Schaffelaar 29 te Veenendaal en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

ASY Dienstverlening
Opgericht in September 2023

De onderneming ASY Dienstverlening is gevestigd op Schenkhorst 40 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Emil van den Berg
Opgericht in Februari 2014

De onderneming Emil van den Berg is gevestigd op Dennenlaan 21 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

RK Servicing
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming RK Servicing is gevestigd op Waagmeester 22 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

AEZ commerce
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming AEZ commerce is gevestigd op Pr Willem-Alexanderpark 354 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent