Bedrijven in Veenendaal

Wil je weten welke bedrijven er in Veenendaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Veenendaal.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Bianca Kleijer
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bianca Kleijer is gevestigd op Van de Bovenkamperf 8 te Veenendaal en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Dragon Development
Opgericht in November 2022

De onderneming Dragon Development is gevestigd op Koenestraat 20 te Veenendaal en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Samen Uniek maakt Verschil
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Samen Uniek maakt Verschil is gevestigd op Bergweg 15B te Veenendaal en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Andante Meerwerk
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Andante Meerwerk is gevestigd op Marterlaan 25 te Veenendaal en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

HighPerformanceElectric
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming HighPerformanceElectric is gevestigd op J.P.C. Leinweberstraat 48 te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Sema's daycare
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sema's daycare is gevestigd op De Palmen Grift 249 te Veenendaal en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Jorick Schoeman
Opgericht in September 2022

De onderneming Jorick Schoeman is gevestigd op Maartvlinderstraat 41 te Veenendaal en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Sassen Engineering
Opgericht in November 2022

De onderneming Sassen Engineering is gevestigd op Stadhouderslaan 87A te Veenendaal en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

DAG fietsverkoop
Opgericht in November 2022

De onderneming DAG fietsverkoop is gevestigd op Ambachtsstraat 25 te Veenendaal en is actief in de branche Winkels in tweedehands goederen (geen kleding).

Cozy Kitchen Styling
Opgericht in November 2022

De onderneming Cozy Kitchen Styling is gevestigd op Westersingel 65-01 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Siham Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Siham Care is gevestigd op Verlaat 14D te Veenendaal en is actief in de branche Welzijnswerk voor ouderen.

Pizzeria Mavi
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Pizzeria Mavi is gevestigd op Jan Roeckplantsoen 26-02 te Veenendaal en is actief in de branche Restaurants.

Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V.
Opgericht in Februari 2009

De besloten vennootschap Woon- en zorgvoorziening Dennenhorst B.V. is gevestigd op Stationsstraat 23 te Veenendaal en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliƫnten.

LVT Vloeren
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming LVT Vloeren is gevestigd op Tuinstraat 105A te Veenendaal en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

MB Communicatieadvies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MB Communicatieadvies is gevestigd op Mina Krusemansingel 64 te Veenendaal en is actief in de branche Public relationsbureaus.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent