Bedrijven in Veenendaal

Wil je weten welke bedrijven er in Veenendaal zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Veenendaal.

In Veenendaal zoek ik een:

  Vannacht

  Stichting Al-Shams
  Opgericht in december 2021

  De stichting Stichting Al-Shams is gevestigd op Driemaster 55 te Veenendaal en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  Veenendaal > West > Schepenbuurt > 3904RJ
  Issaoui-care
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming Issaoui-care is gevestigd op Willem de Zwijgerstraat 32 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905EP
  Roy's Totaal Service
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming Roy's Totaal Service is gevestigd op Uiverstraat 44 te Veenendaal en is actief in de branche Handel in en reparatie van zwaardere bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Veenendaal > Zuidoost > Het Ambacht > 3903AG
  De toekomst zorg.
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming De toekomst zorg. is gevestigd op De Omloop 30 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905LZ
  Anis Transport Logistics B.V.
  Opgericht in januari 2022

  De besloten vennootschap Anis Transport Logistics B.V. is gevestigd op Laan der Techniek 2-703 te Veenendaal en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

  Veenendaal > Zuidoost > Het Ambacht > 3903AT
  Gezinshuis De Paradijsvogel
  Opgericht in januari 2022

  De vennootschap onder firma Gezinshuis De Paradijsvogel is gevestigd op Windas 10 te Veenendaal en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

  Veenendaal > West > Schepenbuurt > 3904PX
  Spaanse Waterhond Rasvereniging Nederland
  Opgericht in november 2021

  De vereniging Spaanse Waterhond Rasvereniging Nederland is gevestigd op Dr. Colijnstraat 5C te Veenendaal en is actief in de branche Hobbyclubs.

  Veenendaal > Zuidwest > Franse Gat > 3904EL
  Kampeerleven
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming Kampeerleven is gevestigd op Laan der Techniek 58 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Zuidoost > Het Ambacht > 3903AT
  West Bouw Van den Berg
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming West Bouw Van den Berg is gevestigd op Tuinstraat 73 te Veenendaal en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Veenendaal > Centrum > Koopcentrum > 3901RA
  Legeda Vink
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming Legeda Vink is gevestigd op Davidsstraat 5 te Veenendaal en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Veenendaal > Noordwest > 't Hoorntje > 3905BK
  Begingoed B.V.
  Opgericht in december 2021

  De besloten vennootschap Begingoed B.V. is gevestigd op Achterkerkstraat 1 te Veenendaal en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Veenendaal > Centrum > Beatrixstraat en omgeving > 3901DP
  A.G. Infratechniek
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming A.G. Infratechniek is gevestigd op Laan der Techniek 2-319 te Veenendaal en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  Veenendaal > Zuidoost > Het Ambacht > 3903AT
  A.T.L. Holding B.V.
  Opgericht in januari 2022

  De besloten vennootschap A.T.L. Holding B.V. is gevestigd op Laan der Techniek 2-703 te Veenendaal en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Veenendaal > Zuidoost > Het Ambacht > 3903AT
  Abba Zorg
  Opgericht in januari 2022

  De onderneming Abba Zorg is gevestigd op Zuiderkruis 143 te Veenendaal en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

  Veenendaal > Noordoost > Dragonder-Zuid > 3902WE
  Sheekh Healthcare
  Opgericht in december 2021

  De onderneming Sheekh Healthcare is gevestigd op De Palmen Grift 587 te Veenendaal en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

  Veenendaal > Zuidoost > Engelenburg > 3901NP

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Veenendaal

  Instellen

  Meer nieuws in Veenendaal

  © 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement