Bedrijfspanden in de buurt Rosarium

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Rosarium en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Donderdag 28 maart 2024

Horecagelegenheid Deken van Oppensingel 6 Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Deken van Oppensingel 6 te Venlo is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 1970. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 3.200.000 euro. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 1.349 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Vrijdag 16 februari 2024

Kantoorruimte Nordlich Montel-Allee Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Nordlich Montel-Allee te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet verplicht. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 400 m² (in units vanaf 250 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 19 juli 2023

Kantoorruimte Jan de Verwerstraat 10 Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Jan de Verwerstraat 10 te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1933. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 97 m² (in units vanaf 32 m²) en bestaat uit 1 bouwlaag.

Donderdag 30 maart 2023

Kantoorruimte Sint Martinusstraat 70 Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Sint Martinusstraat 70 te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1906. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 360 m² en bestaat uit 3 bouwlagen.

Dinsdag 17 januari 2023

Kantoorruimte Wilhelminastraat 16a Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Wilhelminastraat 16a te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 105 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 10 januari 2023

Kantoorruimte van Cleefstraat 15 17 Venlo

Dit bedrijfspand op het adres van Cleefstraat 15 17 te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1930. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 375 m² en bestaat uit 5 bouwlagen.

Vrijdag 2 december 2022

Kantoorruimte Deken van Oppensingel 3 Venlo

Dit bedrijfspand op het adres Deken van Oppensingel 3 te Venlo is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1931 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 76 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Meer nieuws in Rosarium

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Venlo

Flitser Newtonweg, Venlo
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 11:40 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement