Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Venlo

Wil je weten welke bedrijven er in Venlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Venlo.

In Venlo zoek ik een:

  Woensdag 7 november 2018

  Wies make up & styling
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Wies make up & styling is gevestigd op Roermondsestraat 72 te Venlo en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Venlo » Venlo-Zuid » Sinselveld » 5912AL
  Vertrouw Marijn
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Vertrouw Marijn is gevestigd op Rijksweg 132 te Velden en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Venlo » Velden » Velden-West » 5941AJ
  Sem Kusters
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Sem Kusters is gevestigd op Bastion 50 te Venlo en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Venlo » Venlo-Centrum » Winkelcentrum » 5911DL
  Eurogos
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Eurogos is gevestigd op Antoniuslaan 71 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Venlo » Blerick-Midden » Blerick-Centrum » 5921KB
  Praktijk voor Gesprekstherapie van Roekel
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Praktijk voor Gesprekstherapie van Roekel is gevestigd op Bosbergstraat 46 te Lomm en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

  Venlo » Lomm » Kern Lomm » 5943AM
  Ceuca Razvan-Andrei
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Ceuca Razvan-Andrei is gevestigd op Doctor Cuypersstraat 25 te Venlo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Venlo » Venlo-Zuid » Spoorsingel » 5912KB
  Aslan Döner
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Aslan Döner is gevestigd op Grote Kerkstraat 23B te Venlo en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Venlo » Venlo-Centrum » Winkelcentrum » 5911CG
  Ravioli Media
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Ravioli Media is gevestigd op Roermondseweg 129 te Steyl en is actief in de branche Handel in advertentieruimte en -tijd.

  Venlo » Steyl » Nieuw-Steyl » 5935AA
  I. Grosu
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming I. Grosu is gevestigd op Doctor Cuypersstraat 19A te Venlo en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Venlo » Venlo-Zuid » Spoorsingel » 5912KB
  BAHM Venlo B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap BAHM Venlo B.V. is gevestigd op Frederik Hendrikstraat 167 te Venlo en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  Venlo » Blerick-Zuid » Annakamp-Oost » 5923BM
  xaddict
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming xaddict is gevestigd op Krekelveldstraat 37 te Venlo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Venlo » Venlo-Zuid » Krekelveld » 5912GA
  Dennis Heijnen
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Dennis Heijnen is gevestigd op Hogeschoorweg 9 te Venlo en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Venlo » Venlo-Centrum » Binnenstad-Noord » 5911EJ
  Café Eugenia
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Café Eugenia is gevestigd op Wethouder Lommenstraat 78 te Venlo en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Venlo » Venlo-Oost-Noord » Groeneveld » 5913RR
  Arnotis
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Arnotis is gevestigd op Albert Schweitzerstraat 11 te Venlo en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Venlo » Venlo-Noord » 't Zand » 5914WE

  Maandag 5 november 2018

  Wan Sabaai Thai Massage
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Wan Sabaai Thai Massage is gevestigd op Plechelmusstraat 72-72 te TEGELEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Venlo » Tegelen-Centrum » Bosserhof » 5931LG
  ITS Consultancy
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming ITS Consultancy is gevestigd op Mgr Zwijsenstraat 6 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Venlo » Venlo-Noord » Craneveld » 5914AJ
  T & R Koeriers
  Opgericht in oktober 2018

  De vennootschap onder firma T & R Koeriers is gevestigd op Hondsdijk 26 te TEGELEN en is actief in de branche Koeriers.

  Venlo » Op de Hei » Op de Heide » 5932TD
  MF Vastgoed Venlo B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap MF Vastgoed Venlo B.V. is gevestigd op Jacob Roggeveenweg 10 te Venlo en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  Venlo » Trade-Port » Heierhoeve » 5928LS
  Digital Display Consulting
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Digital Display Consulting is gevestigd op Voltastraat 20 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Venlo » Trade-Port » Groot Boller » 5928PD
  Kjell Service
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Kjell Service is gevestigd op Kaldenkerkerweg 64 te TEGELEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Venlo » Op de Hei » Lage Heide » 5932CW

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Venlo

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?