Bedrijven in Venlo

Wil je weten welke bedrijven er in Venlo zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Venlo.

In Venlo zoek ik een:

  Woensdag 2 december 2020

  Baby spa world
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Baby spa world is gevestigd op Oude Heerweg 35 te Velden en is actief in de branche Sauna’s, solaria, baden e.d..

  Venlo > Velden > Velden-West > 5941EH
  Spreker bij huwelijken en crematies
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Spreker bij huwelijken en crematies is gevestigd op Hulsterdreef 10 te TEGELEN en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  Venlo > Tegelen-Centrum > Bosserhof > 5931DB
  Sampers Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Sampers Holding B.V. is gevestigd op Panhuisstraat 29 te Venlo en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo > Venlo-Oost-Noord > Hogekamp > 5913TM
  Cryptomats B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Cryptomats B.V. is gevestigd op Gasthuisstraat 7 te Venlo en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

  Venlo > Venlo-Centrum > Winkelcentrum > 5911JJ
  Budgetcoach Venlo
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Budgetcoach Venlo is gevestigd op Hertog Reinoudsingel 194 te Venlo en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Venlo > Venlo-Oost-Noord > Rijnbeek > 5913XH
  Aspire Media B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Aspire Media B.V. is gevestigd op Hoogstraat 72 te TEGELEN en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Venlo > Tegelen-Centrum > Tegelen-Centrum > 5931GD
  Online Data Partner B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap Online Data Partner B.V. is gevestigd op Postweg 87 te Venlo en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Venlo > Venlo-Oost-Zuid > Bloemenbuurt > 5915HA
  F2F Organic B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap F2F Organic B.V. is gevestigd op Venrayseweg 192 te Venlo en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Venlo > Trade-Port > Fresh Park > 5928RH
  De Schuldcoach B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap De Schuldcoach B.V. is gevestigd op Kloosterstraat 1 te Venlo en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Venlo > Blerick-Midden > Blerick-Centrum > 5921HA
  EH-NX B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap EH-NX B.V. is gevestigd op Huiskensstraat 56 te Venlo en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige grondstoffen en halffabrikaten voor de voedingsmiddelen- ind.

  Venlo > Het Ven > Kern 't Ven > 5916PN
  KS Investments B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap KS Investments B.V. is gevestigd op Hoogstraat 72 te TEGELEN en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo > Tegelen-Centrum > Tegelen-Centrum > 5931GD
  Anzella Gilberts, PA Ouderengeneeskunde
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Anzella Gilberts, PA Ouderengeneeskunde is gevestigd op Wederik 10 te TEGELEN en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

  Venlo > Tegelen-Centrum > Maasveld I > 5931SM
  AKC B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap AKC B.V. is gevestigd op Heutzstraat 20h te Venlo en is actief in de branche Gespecialiseerde groothandel in overige voedings- en genotmiddelen n.e.g..

  Venlo > Venlo-Oost-Noord > Hogekamp > 5913AK
  ASH Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2020

  De besloten vennootschap ASH Holding B.V. is gevestigd op Heutzstraat 20h te Venlo en is actief in de branche Financiële holdings.

  Venlo > Venlo-Oost-Noord > Hogekamp > 5913AK
  Mad Pianos Stay
  Opgericht in oktober 2020

  De vennootschap onder firma Mad Pianos Stay is gevestigd op Wilhelminastraat 2 te Venlo en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Venlo > Venlo-Centrum > Rosarium > 5911AZ

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Venlo

  Instellen

  Meer nieuws in Venlo

  © 2012 - 2021 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement