Bedrijfspanden in de gemeente Zoetermeer

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Zoetermeer en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Zaterdag 20 juli 2024

Bedrijfsruimte Industrieweg 1 19 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 1 19 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 118 m².

Vrijdag 28 juni 2024

Kantoorruimte Rokkeveenseweg 42A Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Rokkeveenseweg 42A te Zoetermeer is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder toilet en pantry. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 90 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 25 juni 2024

Horecagelegenheid Leidsewallen 33 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Leidsewallen 33 te Zoetermeer is geschikt als Horecagelegenheid. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Deze horecagelegenheid heeft een oppervlakte van 48 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Goudstraat 1 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Goudstraat 1 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw . Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 175.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 82 m².

Winkelruimte Dorpsstraat 112E Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 112E te Zoetermeer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 81 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Winkelruimte Oranjelaan 27 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Oranjelaan 27 te Zoetermeer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1961 met energielabel A. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 440.000 euro. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 145 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 juni 2024

Winkelruimte Coppeliaschouw 30 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Coppeliaschouw 30 te Zoetermeer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1997. Een energielabel is niet beschikbaar. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 1.294 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Maandag 10 juni 2024

Winkelruimte Dorpsstraat 190C Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Dorpsstraat 190C te Zoetermeer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 83 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Kantoorruimte Rokkeveenseweg 26A Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Rokkeveenseweg 26A te Zoetermeer is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2000. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 45 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Industrieweg 1 14 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 1 14 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw . Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 279.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 117 m².

Woensdag 5 juni 2024

Bedrijfsruimte Industrieweg 1 8 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 1 8 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Rokkeveenseweg 1 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Rokkeveenseweg 1 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder betonvloer, toilet, pantry en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 144 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Bedrijfsruimte Industrieweg 1 4 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Industrieweg 1 4 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2023. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, toilet en airconditioning. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 118 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zondag 2 juni 2024

Winkelruimte Eerste Stationsstraat 3A Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Eerste Stationsstraat 3A te Zoetermeer is geschikt als winkelruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1999 met energielabel A. Deze winkelruimte heeft een oppervlakte van 68 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Vrijdag 31 mei 2024

Bedrijfsruimte Fokkerstraat 56 Zoetermeer

Dit bedrijfspand op het adres Fokkerstraat 56 te Zoetermeer is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier nieuwbouw uit 2024. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 220.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 98 m².

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement