Bedrijven in Zoetermeer

Wil je weten welke bedrijven er in Zoetermeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zoetermeer.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

TDD Producties
Opgericht in Mei 2024

De onderneming TDD Producties is gevestigd op Teakhout 26 te Zoetermeer en is actief in de branche Fotografie.

S.B.C.
Opgericht in April 2024

De onderneming S.B.C. is gevestigd op Van Leeuwenhoeklaan 336 te Zoetermeer en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Efma-Cleaning
Opgericht in Februari 2022

De onderneming Efma-Cleaning is gevestigd op Oxfordstraat 18 te Zoetermeer en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

JVS Safety
Opgericht in Mei 2024

De onderneming JVS Safety is gevestigd op Pernisstraat 101 te Zoetermeer en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Hostministratie
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Hostministratie is gevestigd op Lombok 56 te Zoetermeer en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Furkan Zorgt
Opgericht in Mei 2024

De onderneming Furkan Zorgt is gevestigd op Geel-groenlaan 147 te Zoetermeer en is actief in de branche Facility management.

Dassen Holding B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Dassen Holding B.V. is gevestigd op Jachtwerf 23 te Zoetermeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NoordWest Vastgoedbeheer & Onderhoud B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap NoordWest Vastgoedbeheer & Onderhoud B.V. is gevestigd op Jachtwerf 23 te Zoetermeer en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

NORISX IT Financial Audit & Consultancy B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap NORISX IT Financial Audit & Consultancy B.V. is gevestigd op Margaretha Havermanstr 139 te Zoetermeer en is actief in de branche Registeraccountants.

Quality-Drive
Opgericht in December 2019

De vennootschap onder firma Quality-Drive is gevestigd op Maria van Oosterwijckstr 9 te Zoetermeer en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Gezinshuis The Burrow
Opgericht in Mei 2024

De vennootschap onder firma Gezinshuis The Burrow is gevestigd op Hitchcockstrook 18 te Zoetermeer en is actief in de branche Jeugdzorg met overnachting en dagverblijven voor jeugdzorg.

Schoonmaakspons
Opgericht in Mei 2021

De vennootschap onder firma Schoonmaakspons is gevestigd op Dijkmanschans 114 te Zoetermeer en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Kok Confidential B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Kok Confidential B.V. is gevestigd op Schinkelweg 27H te Zoetermeer en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

PHZ vastgoed projecten B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap PHZ vastgoed projecten B.V. is gevestigd op Zernikestraat 4 te Zoetermeer en is actief in de branche Projectontwikkeling.

NexGen ICT Consultancy B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap NexGen ICT Consultancy B.V. is gevestigd op Chopinrode 3 te Zoetermeer en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement