Bedrijven in Zoetermeer

Wil je weten welke bedrijven er in Zoetermeer zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Zoetermeer.

Filter

Maandag 26 september 2022

Dh Bouwflex Uitzendbureau
Opgericht in September 2022

De onderneming Dh Bouwflex Uitzendbureau is gevestigd op Moerbeigaarde 98 te Zoetermeer en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Ogun Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Ogun Holding B.V. is gevestigd op Rokkeveenseweg Zuid 125 te Zoetermeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Perfection by Iram
Opgericht in September 2022

De onderneming Perfection by Iram is gevestigd op Beatrijspad 92 te Zoetermeer en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Konett
Opgericht in September 2022

De onderneming Konett is gevestigd op Leopoldhove 271 te Zoetermeer en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Uitvaart Expert B.V.
Opgericht in Oktober 2018

De besloten vennootschap Uitvaart Expert B.V. is gevestigd op Rokkeveenseweg Zuid 125 te Zoetermeer en is actief in de branche Crematoria, mortuaria en begraafplaatsen.

OM Welzijn
Opgericht in September 2022

De onderneming OM Welzijn is gevestigd op Bessie Smithrode 48 te Zoetermeer en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Camiel-FIT
Opgericht in September 2022

De onderneming Camiel-FIT is gevestigd op Rhonestroom 26 te Zoetermeer en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Euro Asia Evolvement B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Euro Asia Evolvement B.V. is gevestigd op Kryptonstraat 22 te Zoetermeer en is actief in de branche Groothandel in parfums en cosmetica.

Lois E-commerce
Opgericht in September 2022

De onderneming Lois E-commerce is gevestigd op Eesterwaard 88 te Zoetermeer en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Brouwer Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Brouwer Holding B.V. is gevestigd op Heenvlietstraat 4 te Zoetermeer en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Vocation
Opgericht in September 2022

De onderneming Vocation is gevestigd op Smetanarode 8 te Zoetermeer en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

Delzin V.O.F.
Opgericht in Juli 2022

De vennootschap onder firma Delzin V.O.F. is gevestigd op Rockanjestraat 55 te Zoetermeer en is actief in de branche Thuiszorg.

Arin IJzervlechter
Opgericht in September 2022

De onderneming Arin IJzervlechter is gevestigd op Schuddebeursstraat 5 te Zoetermeer en is actief in de branche Vlechten van betonstaal.

Official Drone Lady
Opgericht in September 2022

De onderneming Official Drone Lady is gevestigd op Dorpsstraat 66 te Zoetermeer en is actief in de branche Fotografie.

Vreken Technical Project Services
Opgericht in Augustus 2022

De onderneming Vreken Technical Project Services is gevestigd op Tiberstroom 20 te Zoetermeer en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent