Bedrijfspanden in de wijk Verspreide bebouwing

Meer weten over een bepaald bedrijfspand? Vind hier alle bedrijfspanden bij jou in Verspreide bebouwing en kom er achter of deze te huur of te koop is.

Vannacht

Bedrijfsruimte Houtkopersstraat 2 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Houtkopersstraat 2 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2004. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 270 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Maandag 10 juni 2024

Kantoorruimte Daltonstraat 10 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Daltonstraat 10 te Zwijndrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007 met energielabel A. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 152 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Zaterdag 25 mei 2024

Kantoorruimte Lindtsedijk 20K Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Lindtsedijk 20K te Zwijndrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1975 met energielabel B. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 35 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Dinsdag 5 maart 2024

Bedrijfsruimte Uilenkade 52 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Uilenkade 52 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2002. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 399 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Dinsdag 23 januari 2024

Bedrijfsruimte Wattstraat 86F Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Wattstraat 86F te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 68 m².

Woensdag 10 januari 2024

Bedrijfsruimte Voltastraat 6 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Voltastraat 6 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 79.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren en betonvloer. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 27 m².

Maandag 11 december 2023

Bedrijfsruimte Wattstraat 80 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Wattstraat 80 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2010. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 699.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, betonvloer en heater. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 379 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 1 november 2023

Bedrijfsruimte Hoedemakersstraat 16- 44 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Hoedemakersstraat 16- 44 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1989. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder mechanische ventilatie, overheaddeuren, heater, toilet en pantry. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 613 m² (in units vanaf 149 m²).

Zaterdag 21 oktober 2023

Bedrijfsruimte Noordweg 21 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Noordweg 21 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1992 met energielabel E. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 420 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 20 september 2023

Bedrijfsruimte Dubbelweg 15 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Dubbelweg 15 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2011. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 235.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 120 m².

Bedrijfsruimte Voltastraat 6 a- 16 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Voltastraat 6 a- 16 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2021. Een energielabel is niet verplicht. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 79.500 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 29 m².

Vrijdag 1 september 2023

Kantoorruimte Daltonstraat 11 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Daltonstraat 11 te Zwijndrecht is geschikt als kantoorruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2007. Een energielabel is niet beschikbaar. De geschatte waarde van dit bedrijfsobject is 240.000 euro. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming. Deze kantoorruimte heeft een oppervlakte van 114 m² en bestaat uit 2 bouwlagen.

Woensdag 26 juli 2023

Bedrijfsruimte Houtkopersstraat 5 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Houtkopersstraat 5 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1984 met energielabel C. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder overheaddeuren, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 332 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Zaterdag 15 juli 2023

Bedrijfsruimte Lindtsedijk 88R Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Lindtsedijk 88R te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 2009. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder airconditioning, lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 140 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Woensdag 12 juli 2023

Bedrijfsruimte Gildenweg 16 Zwijndrecht

Dit bedrijfspand op het adres Gildenweg 16 te Zwijndrecht is breed inzetbaar als bedrijfsruimte. Het betreft hier bestaande bouw uit 1980. Een energielabel is niet beschikbaar. Het pand beschikt over één of meerdere voorzieningen waaronder lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, inbouwarmaturen en te openen ramen. Deze bedrijfsruimte heeft een oppervlakte van 418 m² en bestaat uit 1 bouwlaag.

Buurten in Verspreide bebouwing

Meer nieuws in Verspreide bebouwing

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement