Bedrijven in Verspreide bebouwing

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide bebouwing zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide bebouwing.

Filter Filter

Woensdag 3 juli 2024

Houtmarkt.nl B.V.
Opgericht in Mei 2024

De besloten vennootschap Houtmarkt.nl B.V. is gevestigd op Merwedeweg 20 te Zwijndrecht en is actief in de branche Groothandel in hout en plaatmateriaal.

Dinsdag 11 juni 2024

Perceptron B.V.
Opgericht in September 1986

De besloten vennootschap Perceptron B.V. is gevestigd op Merwedeweg 7 te Zwijndrecht.

3BM Bouwkunde
Opgericht in April 2024

De onderneming 3BM Bouwkunde is gevestigd op Wattstraat 17 te Zwijndrecht en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Saidnabi
Opgericht in April 2024

De onderneming Saidnabi is gevestigd op Fruiteniersstraat 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Pakken, sorteren e.d. in loon.

Woensdag 24 april 2024

Time to Secure Security B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Time to Secure Security B.V. is gevestigd op Fruiteniersstraat 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

BFT Shipping B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap BFT Shipping B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 30 te Zwijndrecht en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

H2 Ecosystems B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap H2 Ecosystems B.V. is gevestigd op Daltonstraat 4 te Zwijndrecht en is actief in de branche Productie van elektriciteit door zonnecellen, warmtepompen en waterkracht.

Woensdag 10 april 2024

Joost Los Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Joost Los Holding B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 82 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

J.Olensky Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap J.Olensky Holding B.V. is gevestigd op Fruiteniersstraat 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Los Allround Service B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Los Allround Service B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 82 te Zwijndrecht en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

VKM B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap VKM B.V. is gevestigd op Mandenmakersstraat 1 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Time to Secure Group B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Time to Secure Group B.V. is gevestigd op Fruiteniersstraat 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

M.Jasaraj Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap M.Jasaraj Holding B.V. is gevestigd op Fruiteniersstraat 45 te Zwijndrecht en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Maandag 18 maart 2024

VoMoB v.o.f.
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma VoMoB v.o.f. is gevestigd op Wattstraat 40 te Zwijndrecht en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

Barging Transport Services B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Barging Transport Services B.V. is gevestigd op Lindtsedijk 30 te Zwijndrecht en is actief in de branche Handelsbemiddeling in machines, technische benodigdheden, schepen en vliegtuigen.

Buurten in Verspreide bebouwing

Meer nieuws in Verspreide bebouwing

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement