Bedrijven in Homeruskwartier

Wil je weten welke bedrijven er in Homeruskwartier zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Homeruskwartier.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

Flevo Schilder
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Flevo Schilder is gevestigd op Eddastraat 25 te Almere en is actief in de branche Schilderen en glaszetten.

Wei Management Holding B.V.
Opgericht in Januari 2024

De besloten vennootschap Wei Management Holding B.V. is gevestigd op Cyclopenstraat 21 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

NNST Solutions
Opgericht in Januari 2024

De onderneming NNST Solutions is gevestigd op Neptunussingel 44 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Coco donna
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Coco donna is gevestigd op Helenusstraat 11 te Almere en is actief in de branche Groothandel in bovenkleding.

Dinsdag 23 januari 2024

MM Consultancy Diensten
Opgericht in Januari 2024

De onderneming MM Consultancy Diensten is gevestigd op Saturnussingel 217 te Almere en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

JRP Coaching
Opgericht in Januari 2024

De onderneming JRP Coaching is gevestigd op Homeruslaan 44 te Almere en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Megas Horeca Verpakkingen Groothandel
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Megas Horeca Verpakkingen Groothandel is gevestigd op Isisstraat 9 te Almere en is actief in de branche Groothandel in emballage.

Donderdag 11 januari 2024

Starsopdeweg B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Starsopdeweg B.V. is gevestigd op Osirispad 41 te Almere en is actief in de branche Verhuur van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen operational lease).

Het licht van de wereld kerk
Opgericht in December 2023

De onderneming Het licht van de wereld kerk is gevestigd op Alseidenstraat 20unit 02 te Almere en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Ezequiel Development Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Ezequiel Development Services is gevestigd op Mitrastraat 20 te Almere en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Djie Freelance B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Djie Freelance B.V. is gevestigd op Icarusstraat 31 te Almere en is actief in de branche Eventcatering.

Speedy Logistics B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Speedy Logistics B.V. is gevestigd op Wodanstraat 19 te Almere en is actief in de branche Verhuisvervoer.

ArYa Bouw & Techniek B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap ArYa Bouw & Techniek B.V. is gevestigd op Vishnuplantsoen 13 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Shar Care for Health
Opgericht in December 2023

De onderneming Shar Care for Health is gevestigd op Antigonestraat 39 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

MoNext B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap MoNext B.V. is gevestigd op Hachimanstraat 10 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Meer nieuws in Homeruskwartier

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Snelheidscontroles Almere

Flitser Steigerdreef, Almere
Beide richtingen
Laatst waargenomen: 10:16 uur

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent