Bedrijven in Almere

Wil je weten welke bedrijven er in Almere zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Almere.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Only For Mommies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Only For Mommies is gevestigd op Noordeinde 319 te Almere en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Sarah@work
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sarah@work is gevestigd op Hendrik Werkmanstraat 88 te Almere en is actief in de branche Thuiszorg.

Haredy Services
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Haredy Services is gevestigd op Oldewierde 279 te Almere en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Toloka B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Toloka B.V. is gevestigd op Fernandelstraat 10 te Almere en is actief in de branche Financiële holdings.

Erlimare Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Erlimare Holding B.V. is gevestigd op Haviklaan 14 te Almere en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Sudo.rm
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Sudo.rm is gevestigd op Regenboogweg 77 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

Bubble Trouble
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bubble Trouble is gevestigd op Dokkumlaan 50 te Almere en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Moonchild
Opgericht in November 2022

De onderneming Moonchild is gevestigd op Martin Rylestraat 28 te Almere en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Chief Securitas
Opgericht in November 2022

De onderneming Chief Securitas is gevestigd op Middenhof 120 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Co?peratie Dami Invest U.A.
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Co?peratie Dami Invest U.A. is gevestigd op Eindsplits 9 te Almere en is actief in de branche Beleggingsinstellingen met beperkte toetreding.

Steven Kasten projectmanagement & productowner
Opgericht in November 2022

De onderneming Steven Kasten projectmanagement & productowner is gevestigd op Duinbeekstraat 25 te Almere en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Paun Installatietechniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Paun Installatietechniek is gevestigd op John Coltranestraat 6 te Almere en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

RHC Afbouw
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming RHC Afbouw is gevestigd op De Stripmakerhof 1 te Almere en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Health by Maryam
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Health by Maryam is gevestigd op Eindhovenstraat 43 te Almere en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

MSV Security Service
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming MSV Security Service is gevestigd op Gipskruidweg 240 te Almere en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent