Bedrijven in Alphen-Chaam

Wil je weten welke bedrijven er in Alphen-Chaam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Alphen-Chaam.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Volando
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Volando is gevestigd op Grazenseweg 2 te STRIJBEEK en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

C.C.A. Vissers en M.C.L. Vissers-Van Hoek
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma C.C.A. Vissers en M.C.L. Vissers-Van Hoek is gevestigd op Valkenburgseweg 4a te ULVENHOUT AC en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Bijen- en vlindertuin Boshoven
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Bijen- en vlindertuin Boshoven is gevestigd op Boshoven 10 te Alphen en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Moleneind B.V.
Opgericht in April 1997

De besloten vennootschap Moleneind B.V. is gevestigd op Galderseweg 3 te Galder.

Raf Ermens
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Raf Ermens is gevestigd op Terover 25 te Alphen en is actief in de branche Groothandel in ijzer- en staalschroot en oude non-ferrometalen.

Martens Ramen en Deuren B.V.
Opgericht in December 2014

De besloten vennootschap Martens Ramen en Deuren B.V. is gevestigd op Schootakkerstraat 16 te Chaam en is actief in de branche Groothandel gespecialiseerd in overige bouwmaterialen.

Klussenbedrijf Van den Corput B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Klussenbedrijf Van den Corput B.V. is gevestigd op Hondseind 7 te Alphen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

JK Verloskunde
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JK Verloskunde is gevestigd op Goudbergseweg 11 te STRIJBEEK en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Sufurbu B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Sufurbu B.V. is gevestigd op Hondseind 7 te Alphen en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Puur Keukens Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Puur Keukens Holding B.V. is gevestigd op Strijbeekseweg 66 te STRIJBEEK en is actief in de branche Financiële holdings.

GLCEU
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming GLCEU is gevestigd op Kapelstraat 16 te Chaam en is actief in de branche Opslag in distributiecentra en overige opslag (niet in tanks, koelhuizen e.d.).

Mar-In Beheer B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Mar-In Beheer B.V. is gevestigd op Schootakkerstraat 16 te Chaam en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Anne Kouwenhoven
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Anne Kouwenhoven is gevestigd op Goorstraat 1 te Alphen en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Was en Trimsalon The Woof
Opgericht in September 2022

De onderneming Was en Trimsalon The Woof is gevestigd op Elsakkerpad 1 te Chaam en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Vrijdag 7 oktober 2022

Mettayou by Kim
Opgericht in September 2022

De onderneming Mettayou by Kim is gevestigd op Galderseweg 48a te Galder en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent