Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Luyksgestel

Wil je weten welke bedrijven er in Luyksgestel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Luyksgestel.

In Luyksgestel zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Luykse Hoeve
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Luykse Hoeve is gevestigd op Lommelsedijk 32 te Luyksgestel en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliƫnten.

  Bergeijk » Luyksgestel » Verspreide huizen » 5575XD
  HvdS Service
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming HvdS Service is gevestigd op Neerrijt 43 te Luyksgestel en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Bergeijk » Luyksgestel » Rijt » 5575CB

  Maandag 24 december 2018

  Zwegers IT
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Zwegers IT is gevestigd op Boscheind 11 te Luyksgestel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AA

  Zondag 9 december 2018

  W.D. Wood & Design Interieur
  Opgericht in november 2018

  De onderneming W.D. Wood & Design Interieur is gevestigd op Ridder van Dinterstraat 25 te Luyksgestel en is actief in de branche Interieurbouw.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575BK
  van Kessel Installatiebedrijf
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming van Kessel Installatiebedrijf is gevestigd op Weegbree 48 te Luyksgestel en is actief in de branche Loodgieters- en fitterswerk; installatie van sanitair.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575DC

  Vrijdag 24 augustus 2018

  MEBO Flooring B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap MEBO Flooring B.V. is gevestigd op Dorpstraat 101 te Luyksgestel en is actief in de branche Vervaardiging van vloerkleden en tapijt.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AE
  JackoPolo
  Opgericht in augustus 2018

  De vennootschap onder firma JackoPolo is gevestigd op Kerkewei 27 te Luyksgestel en is actief in de branche Winkels in dranken.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AC
  Wil Bellemakers Consulting
  Opgericht in juli 2018

  De onderneming Wil Bellemakers Consulting is gevestigd op Hasselsestraat 12 te Luyksgestel en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575CG

  Dinsdag 10 juli 2018

  Fiers Holding B.V.
  Opgericht in juni 2018

  De besloten vennootschap Fiers Holding B.V. is gevestigd op Hoge Rijt 23 te Luyksgestel en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Bergeijk » Luyksgestel » Rijt » 5575CA
  Agri Klus van Limpt
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Agri Klus van Limpt is gevestigd op Sengelsbroeksestraat 13 te Luyksgestel en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AN

  Vrijdag 22 juni 2018

  Fit met Maud
  Opgericht in juni 2018

  De onderneming Fit met Maud is gevestigd op Verhoevenstraat 5 te Luyksgestel en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575BZ

  Zaterdag 17 februari 2018

  International Job Challenge Nederland B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap International Job Challenge Nederland B.V. is gevestigd op Prins van Luikstraat 5 te Luyksgestel en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575BH
  Stichting JARI
  Opgericht in januari 2018

  De stichting Stichting JARI is gevestigd op Sengelsbroeksestraat 46 te Luyksgestel en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AN
  Bit abstract B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Bit abstract B.V. is gevestigd op Boscheind 98 te Luyksgestel en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Bergeijk » Luyksgestel » Luyksgestel » 5575AA

  Woensdag 10 januari 2018

  Bert Dirks B.V.
  Opgericht in december 2017

  De besloten vennootschap Bert Dirks B.V. is gevestigd op Neerrijt 16 te Luyksgestel en is actief in de branche Akker- en/of tuinbouw in combinatie met het fokken en houden van dieren.

  Bergeijk » Luyksgestel » Rijt » 5575CB
  F.W.J. Houbraken B.V.
  Opgericht in november 2017

  De besloten vennootschap F.W.J. Houbraken B.V. is gevestigd op Neerrijt 17 te Luyksgestel en is actief in de branche Vervaardiging van kleding (geen bontkleding).

  Bergeijk » Luyksgestel » Rijt » 5575CB

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Luyksgestel

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?