Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Beuningen-Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Beuningen-Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Beuningen-Centrum.

In Beuningen-Centrum zoek ik een:

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Schippers Optiek B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap Schippers Optiek B.V. is gevestigd op Julianaplein 29 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641CS
  Golfinholland B.V.
  Opgericht in april 2018

  De besloten vennootschap Golfinholland B.V. is gevestigd op Dorpssingel 10 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Overige sportaccommodaties.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641BE

  Dinsdag 20 maart 2018

  Vizo export
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Vizo export is gevestigd op Schoolstraat 41 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641DB
  E.R. Waarnemingen
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming E.R. Waarnemingen is gevestigd op Julianaplein 123 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche huisartsen.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641CS
  L. van Gelder Beheer B.V.
  Opgericht in februari 2018

  De besloten vennootschap L. van Gelder Beheer B.V. is gevestigd op Bernhardstraat 55 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Financiële holdings.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641CV

  Zaterdag 17 februari 2018

  Wolf Consultancy B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Wolf Consultancy B.V. is gevestigd op Dorpssingel 10 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche reisbureaus.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641BE
  Robinet Beuningen Beheer B.V.
  Opgericht in januari 2018

  De besloten vennootschap Robinet Beuningen Beheer B.V. is gevestigd op Dorpssingel 10 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641BE

  Dinsdag 28 maart 2017

  Shogo
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming Shogo is gevestigd op Kloosterstraat 3f te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641KW

  Woensdag 14 september 2016

  L.O.S. Massage
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming L.O.S. Massage is gevestigd op Molenstraat 64 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641BK

  Dinsdag 13 september 2016

  Margriet Privee Media
  Opgericht in februari 2016

  De onderneming Margriet Privee Media is gevestigd op Kloosterstraat 8 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Productie van films (geen televisiefilms).

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641KW
  Eethuis Antiochia
  Opgericht in januari 2016

  De vennootschap onder firma Eethuis Antiochia is gevestigd op Kerkplein 74A te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Beuningen » Beuningen » Beuningen-Centrum » 6641BH
  Irene G?ttgens
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Irene G?ttgens is gevestigd op Wilhelminalaan 9 te BEUNINGEN GLD en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Beuningen » Beuningen » Beuningen Centrum » 6641DD

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?