Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Jeruzalem

Wil je weten welke bedrijven er in Jeruzalem zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Jeruzalem.

In Jeruzalem zoek ik een:

  Maandag 19 februari 2018

  Van kooten allround
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Van kooten allround is gevestigd op Hortensiastraat 87 te Den Helder en is actief in de branche Overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw n.e.g..

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783ER
  Autorijschool My Star
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming Autorijschool My Star is gevestigd op Seringenlaan 9 te Den Helder en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783EA

  Vrijdag 15 januari 2016

  ADMIT- JUST DO IT
  Opgericht in november 2015

  De onderneming ADMIT- JUST DO IT is gevestigd op Kamperfoeliestraat 55 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783EH

  Donderdag 1 januari 2015

  Theo Staal
  Opgericht in september 2015

  De onderneming Theo Staal is gevestigd op Ribesstraat 12 te DEN HELDER en is actief in de branche Algemene metaalbewerking.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783CB
  successales
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming successales is gevestigd op Jan Verfailleweg 268 te DEN HELDER en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783BK
  Nijhove Beheer B.V.
  Opgericht in december 2013

  De besloten vennootschap Nijhove Beheer B.V. is gevestigd op Jan Verfailleweg 138 te DEN HELDER en is actief in de branche Financiële holdings.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783BE
  Nijhove Hamerservice B.V.
  Opgericht in december 2013

  De besloten vennootschap Nijhove Hamerservice B.V. is gevestigd op Jan Verfailleweg 138 te DEN HELDER en is actief in de branche Heien en andere funderingswerkzaamheden.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783BE
  G.P.S industrial maintenance
  Opgericht in september 2014

  De onderneming G.P.S industrial maintenance is gevestigd op Hortensiastraat 66 te DEN HELDER en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor algemeen gebruik en machine-onderdelen (geen gereedschap).

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783ET
  Plan met Pen
  Opgericht in februari 2014

  De onderneming Plan met Pen is gevestigd op Hortensiastraat 121 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige maatschappelijke dienstverlening, advies en informatie.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783ES
  Stichting Kinderen van de Noordkop
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Stichting Kinderen van de Noordkop is gevestigd op Ribesstraat 27 te Den Helder en is actief in de branche Overige belangen- en ideële organisaties; hobbyclubs.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783CA
  Linda's Hairfashion
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Linda's Hairfashion is gevestigd op Ribesstraat 44 te Den Helder en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783CB
  Biljartcentrum Tabula
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Biljartcentrum Tabula is gevestigd op Ligusterstraat 1-3 te Den Helder en is actief in de branche Sportaccommodaties.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783EE
  Krekwakwou B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap Krekwakwou B.V. is gevestigd op Duinroosstraat 3 te Den Helder en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde).

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783GA
  Dennis van der Pol
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Dennis van der Pol is gevestigd op Meidoornstraat 7 te Den Helder en is actief in de branche Reclamebureaus.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783HA
  OO-IT B.V.
  Opgericht in april 2013

  De besloten vennootschap OO-IT B.V. is gevestigd op Meidoornstraat 3 te Den Helder en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

  Den Helder » Nieuw Den Helder-West » Jeruzalem » 1783HA

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?