Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Vogelbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Vogelbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Vogelbuurt.

In Vogelbuurt zoek ik een:

  Vrijdag 23 juni 2017

  Toko MaJa
  Opgericht in juni 2017

  De vennootschap onder firma Toko MaJa is gevestigd op Ruyghweg 74 te Den Helder en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Vogelbuurt » 1781DN
  Stichting Schooltuinen Vinkenterrein
  Opgericht in mei 2017

  De stichting Stichting Schooltuinen Vinkenterrein is gevestigd op Lijsterstraat 1 te Den Helder en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Vogelbuurt » 1781WC
  Destiny Sky Administratie
  Opgericht in mei 2017

  De onderneming Destiny Sky Administratie is gevestigd op Sternstraat 3 te Den Helder en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Vogelbuurt » 1781WH

  Dinsdag 13 september 2016

  Marco Schop
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Marco Schop is gevestigd op Ruyghweg 74 te DEN HELDER en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Vogelbuurt » 1781DN
  Havik Auto
  Opgericht in januari 2016

  De besloten vennootschap Havik Auto is gevestigd op Fazantenstraat 71P te DEN HELDER en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Den Helder » Stad binnen de Linie-Oost » Vogelbuurt » 1781XN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?