Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Geleerdenbuurt

Wil je weten welke bedrijven er in Geleerdenbuurt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Geleerdenbuurt.

In Geleerdenbuurt zoek ik een:

  Zaterdag 18 november 2017

  ByLoods34
  Opgericht in november 2017

  De onderneming ByLoods34 is gevestigd op Van Leeuwenhoekstraat 22 te Den Helder en is actief in de branche Verhuur en lease van overige machines en werktuigen en van overige goederen (geen automaten).

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782HM
  VvE Hellingstr 2 en 4/Sluisstr 10 te Muiden
  Opgericht in oktober 2017

  De vereniging VvE Hellingstr 2 en 4/Sluisstr 10 te Muiden is gevestigd op Huygensstraat 10 te Den Helder en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782HP

  Dinsdag 13 september 2016

  Red Dawn Dienstverlening
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Red Dawn Dienstverlening is gevestigd op Pasteurstraat 11 te DEN HELDER en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782JA
  Charly's Montage Bedrijf (CMB)
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming Charly's Montage Bedrijf (CMB) is gevestigd op Jan Blankenstraat 10 te DEN HELDER en is actief in de branche Carrosserieherstel.

  Den Helder » Stad binnen de Linie-West » Geleerdenbuurt » 1782HB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?