Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Dorp Colmschate

Wil je weten welke bedrijven er in Dorp Colmschate zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Dorp Colmschate.

In Dorp Colmschate zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  chielslinkman.nl
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming chielslinkman.nl is gevestigd op Koggeschip 296 te COLMSCHATE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Deventer » Colmschate-Zuid » Dorp Colmschate » 7429BH

  Vrijdag 27 oktober 2017

  Deventer Zilversmid
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Deventer Zilversmid is gevestigd op A. van der Wallestraat 22 te COLMSCHATE en is actief in de branche Winkels in juweliersartikelen en uurwerken.

  Deventer » Colmschate-Zuid » Dorp Colmschate » 7429AP
  Bert de Graaf Fotografie
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming Bert de Graaf Fotografie is gevestigd op Banekaterveld 10 te COLMSCHATE en is actief in de branche Fotografie.

  Deventer » Colmschate-Zuid » Dorp Colmschate » 7429AM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?