Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Schalkhaar

Wil je weten welke bedrijven er in Schalkhaar zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Schalkhaar.

In Schalkhaar zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  Hermie Herbs
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Hermie Herbs is gevestigd op Alferdinkweg 3 te Schalkhaar en is actief in de branche Vervaardiging van specerijen, sauzen en kruiderijen; zoutraffinage.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433BA

  Dinsdag 5 februari 2019

  Deniz 4interim
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Deniz 4interim is gevestigd op Dokter Themmensingel 11 te Schalkhaar en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433SZ
  Aagje Praktijk voor Kindercoaching
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Aagje Praktijk voor Kindercoaching is gevestigd op Het Hooiland 41 te Schalkhaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433HB

  Woensdag 23 januari 2019

  Intuition-First
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Intuition-First is gevestigd op Kolkmansweg 18 te Schalkhaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433CL
  Ester Voedingscoach
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Ester Voedingscoach is gevestigd op Voorhorsterweg 34 te Schalkhaar en is actief in de branche Preventieve gezondheidszorg (geen arbobegeleiding).

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433SH

  Maandag 31 december 2018

  STDM B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap STDM B.V. is gevestigd op De Ganzeboom 107 te Schalkhaar en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433GD
  CRPH Beheer B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap CRPH Beheer B.V. is gevestigd op Rielerenkweg 8 te Schalkhaar en is actief in de branche Financiƫle holdings.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433AL
  BIJ ONS Wijhe B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap BIJ ONS Wijhe B.V. is gevestigd op Rielerenkweg 8 te Schalkhaar en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433AL
  ZorgPaard
  Opgericht in december 2018

  De onderneming ZorgPaard is gevestigd op Timmermansweg 1A te Schalkhaar en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433BJ

  Zondag 9 december 2018

  Uitzendbureau Future & Work B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Uitzendbureau Future & Work B.V. is gevestigd op Van der Wijcklaan 17 te Schalkhaar en is actief in de branche Uitzendbureaus.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433SK
  Nasrat Ayni freelance optometrist
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Nasrat Ayni freelance optometrist is gevestigd op Garderegimentsweg 20 te Schalkhaar en is actief in de branche Winkels in optische artikelen.

  Deventer » Schalkhaar » Dorp Schalkhaar » 7433MB

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?