Bedrijven in Edam-Volendam

Wil je weten welke bedrijven er in Edam-Volendam zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Edam-Volendam.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

UGC with Ying
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming UGC with Ying is gevestigd op Roelof Bootstraat 62 te Edam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

O. Consulting
Opgericht in September 2023

De onderneming O. Consulting is gevestigd op Oorgat 19c te Edam en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

WM Interim Assistance
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming WM Interim Assistance is gevestigd op Spaanse Rijer 14 te Volendam en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

MVT Security
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MVT Security is gevestigd op Prinses Irenestraat 20 te Volendam en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

We provide Crew Training & Consultancy
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming We provide Crew Training & Consultancy is gevestigd op Hein Tuijpstraat 18 te Volendam en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Tapas Amsterdam Tia Rosa B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Tapas Amsterdam Tia Rosa B.V. is gevestigd op Plutostraat 40 te Volendam en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Cleaning Service Van Den Berg
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Cleaning Service Van Den Berg is gevestigd op Georg Heringstraat 42 te Volendam en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dennisvaart
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dennisvaart is gevestigd op Cornelis Doetsstraat 19 te Edam en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

RSN Stukadoorsbedrijf
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming RSN Stukadoorsbedrijf is gevestigd op Hendrick Averkamplaan 26 te Volendam en is actief in de branche stukadoors.

Just Me!! Coaching & Training
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Just Me!! Coaching & Training is gevestigd op Prinses Beatrixstraat 18 te Volendam en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Meadow bird
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Meadow bird is gevestigd op Middelie 27 te Middelie en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

PST Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap PST Holding B.V. is gevestigd op Damcoogh 76 te Volendam en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Annelinde Blom
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Annelinde Blom is gevestigd op Persijnstraat 26 te Edam en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Piet de Leeuw Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Piet de Leeuw Holding B.V. is gevestigd op Plutostraat 40 te Volendam en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Klaas Leek B.V.
Opgericht in April 1980

De besloten vennootschap Klaas Leek B.V. is gevestigd op De Stient 11 te Volendam en is actief in de branche Winkels in aardappelen, groenten en fruit.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent