Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Driesprong/Ginkel

Wil je weten welke bedrijven er in Driesprong/Ginkel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Driesprong/Ginkel.

In Driesprong/Ginkel zoek ik een:

  Woensdag 23 januari 2019

  Van Hasselaar Begeleiding en Advies
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Van Hasselaar Begeleiding en Advies is gevestigd op Zonneoordlaan 3 te Ede en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  Ede » Buitengebied Ede-Stad » Driesprong/Ginkel » 6718TK
  Logeeropvang de Zonneoord
  Opgericht in januari 2019

  De vennootschap onder firma Logeeropvang de Zonneoord is gevestigd op Zonneoordlaan 47Kavel 200 te Ede en is actief in de branche Maatschappelijk opvang met overnachting.

  Ede » Buitengebied Ede-Stad » Driesprong/Ginkel » 6718TL

  Maandag 15 oktober 2018

  Tip Handelsonderneming
  Opgericht in oktober 2018

  De onderneming Tip Handelsonderneming is gevestigd op Vosseveldseweg 9A te Ede en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Ede » Buitengebied Ede-Stad » Driesprong/Ginkel » 6718ST
  Ernestine Hoegen
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Ernestine Hoegen is gevestigd op Hessenweg 51A te Ede en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Ede » Buitengebied Ede-Stad » Driesprong/Ginkel » 6718TC
  PEP Management & Financial Services B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap PEP Management & Financial Services B.V. is gevestigd op Zonneoordlaan 17 te Ede en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Ede » Buitengebied Ede-Stad » Driesprong/Ginkel » 6718TK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?