Bedrijven in Eemnes

Wil je weten welke bedrijven er in Eemnes zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Eemnes.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Hilgersom2punt0
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hilgersom2punt0 is gevestigd op Wakkerendijk 188 te Eemnes en is actief in de branche Reclamebureaus.

Eckstra Projectmanagement
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Eckstra Projectmanagement is gevestigd op Molsingel 4 te Eemnes en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

DK infra-advies
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming DK infra-advies is gevestigd op Raadhuislaan 57 te Eemnes en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

V.C parketvloeren service
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming V.C parketvloeren service is gevestigd op Binder 2 te Eemnes en is actief in de branche Afwerking van vloeren en wanden.

It's Just Software B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap It's Just Software B.V. is gevestigd op Eikenlaan 10A te Eemnes en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Elswijk ADHD Coaching
Opgericht in December 2020

De onderneming Elswijk ADHD Coaching is gevestigd op Wakkerendijk 226B te Eemnes en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

IJS IE B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap IJS IE B.V. is gevestigd op Eikenlaan 10A te Eemnes en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Dadeco
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Dadeco is gevestigd op Kamille 13 te Eemnes en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Bonny Bus Trompettist
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bonny Bus Trompettist is gevestigd op Raadhuislaan 9 te Eemnes en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Pedicure praktijk Eemnes
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Pedicure praktijk Eemnes is gevestigd op Laarderweg 27 te Eemnes en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Buldac Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Buldac Services is gevestigd op Meervalweg 1 te Eemnes en is actief in de branche Eventcatering.

Koelink Bouw
Opgericht in Januari 2021

De onderneming Koelink Bouw is gevestigd op Watermunt 2 te Eemnes en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Happy Walks by Laura
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Happy Walks by Laura is gevestigd op Jonneveen 19 te Eemnes en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

Berend Procuratio
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Berend Procuratio is gevestigd op Vierkante Bosje 44 te Eemnes en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Brouwer Company Services
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Brouwer Company Services is gevestigd op Laarderweg 57 te Eemnes en is actief in de branche Bouwtimmeren.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent