Bedrijven in Boswinkel - Stadsveld

Wil je weten welke bedrijven er in Boswinkel - Stadsveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Boswinkel - Stadsveld.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Best Deal
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Best Deal is gevestigd op Gerststraat 25 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

M.Strijdonck Sloop & Infrawerken
Opgericht in Januari 2023

De onderneming M.Strijdonck Sloop & Infrawerken is gevestigd op Boterstraat 26 te Enschede en is actief in de branche Grondverzet.

Amara-uitvaartverzorging
Opgericht in Oktober 2019

De onderneming Amara-uitvaartverzorging is gevestigd op Bruggertstraat 19 te Enschede en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

Bird B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Bird B.V. is gevestigd op Sientje van Houtenlaan 39 te Enschede en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Fernza
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Fernza is gevestigd op Vlielandlaan 19 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Drive-in Discoshow Sussudio
Opgericht in Januari 2001

De onderneming Drive-in Discoshow Sussudio is gevestigd op B.W. ter Kuilestraat 37 te Enschede en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Gastouder Shamiram
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Gastouder Shamiram is gevestigd op Zeelandstraat 54 te Enschede en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

De sjop van sas
Opgericht in Oktober 2020

De onderneming De sjop van sas is gevestigd op Vlasstraat 34 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Klussenbedrijf Enschede
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Klussenbedrijf Enschede is gevestigd op Boterstraat 28 te Enschede en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Saldar
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Saldar is gevestigd op Usselerplein 2 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Larbi Amhaou
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Larbi Amhaou is gevestigd op Populierstraat 27 te Enschede en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Berluni
Opgericht in December 2019

De onderneming Berluni is gevestigd op Julie de Graaglaan 61 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

SAH Trade
Opgericht in Januari 2023

De onderneming SAH Trade is gevestigd op Poolmansweg 19 te Enschede en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

MUSE Solutions
Opgericht in Januari 2023

De onderneming MUSE Solutions is gevestigd op Zweringweg 312 te Enschede en is actief in de branche Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en lederwaren.

RW Venema Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap RW Venema Holding B.V. is gevestigd op Texellaan 87 te Enschede en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

 

Meer nieuws in Boswinkel - Stadsveld

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent