Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Bloemendaalseweg

Wil je weten welke bedrijven er in Bloemendaalseweg zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Bloemendaalseweg.

In Bloemendaalseweg zoek ik een:

  Woensdag 7 november 2018

  Van Eijk
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Van Eijk is gevestigd op Begoniapad 11 te Gouda en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803AT

  Maandag 15 oktober 2018

  Michgelsen Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2018

  De besloten vennootschap Michgelsen Holding B.V. is gevestigd op Kornoeljelaan 5 te Gouda en is actief in de branche Financiële holdings.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803CA
  NAB Maritime B.V.
  Opgericht in augustus 2018

  De besloten vennootschap NAB Maritime B.V. is gevestigd op Bloemendaalseweg 52 te Gouda en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over water.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2804AB

  Vrijdag 27 oktober 2017

  EdvanderNolCCM B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap EdvanderNolCCM B.V. is gevestigd op Kornoeljelaan 11 te Gouda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803CA
  E.A. van der Nol Holding B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap E.A. van der Nol Holding B.V. is gevestigd op Kornoeljelaan 11 te Gouda en is actief in de branche Financiële holdings.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803CA

  Maandag 18 september 2017

  Nelline van Liere Musicus
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Nelline van Liere Musicus is gevestigd op Livingstonelaan 46 te Gouda en is actief in de branche Kunstzinnige vorming van amateurs (geen dansscholen).

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803EL
  Sander Boomkamp
  Opgericht in augustus 2017

  De onderneming Sander Boomkamp is gevestigd op Leliepad 9 te Gouda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803AN

  Dinsdag 23 mei 2017

  buro KLEUR
  Opgericht in april 2017

  De onderneming buro KLEUR is gevestigd op Hopgaarde 2 te Gouda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803RR

  Dinsdag 28 maart 2017

  Luxury Whisky
  Opgericht in maart 2017

  De vennootschap onder firma Luxury Whisky is gevestigd op Marco Pololaan 14 te Gouda en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803GG
  Steda Tours B.V.
  Opgericht in februari 2017

  De besloten vennootschap Steda Tours B.V. is gevestigd op Leliepad 4 te Gouda en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2800AA

  Donderdag 27 oktober 2016

  De Leeuw Idealen Diensten
  Opgericht in september 2016

  De onderneming De Leeuw Idealen Diensten is gevestigd op Livingstonelaan 9 te GOUDA en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803EL

  Woensdag 14 september 2016

  Goettheek B.V.
  Opgericht in juli 2016

  De besloten vennootschap Goettheek B.V. is gevestigd op Bloemendaalseweg 38 te GOUDA en is actief in de branche Financiële holdings.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2804AB
  Bed en Breakfast Livingstone Gouda
  Opgericht in juli 2016

  De onderneming Bed en Breakfast Livingstone Gouda is gevestigd op Livingstonelaan 35 te GOUDA en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Gouda » Bloemendaal » Bloemendaalseweg » 2803EM

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?