Bedrijven in Stolwijkersluis-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Stolwijkersluis-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stolwijkersluis-Oost.

Filter

Dinsdag 12 juli 2022

Oranje Nassau Scheepvaart en Dienstverlening B.V.
Opgericht in Augustus 1997

De besloten vennootschap Oranje Nassau Scheepvaart en Dienstverlening B.V. is gevestigd op Zuider IJsseldijk 24 te Gouda en is actief in de branche Binnenvaart (vrachtvaart).

W. & E. Snoeij Holding B.V.
Opgericht in Juni 2022

De besloten vennootschap W. & E. Snoeij Holding B.V. is gevestigd op Zuider IJsseldijk 24 te Gouda en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 10 juni 2022

Benckhuijsen Consultancy
Opgericht in Mei 2022

De onderneming Benckhuijsen Consultancy is gevestigd op Goudseweg 42 te Gouda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Pibawe B.V.
Opgericht in Februari 2022

De besloten vennootschap Pibawe B.V. is gevestigd op Zuider IJsseldijk 10 te Gouda en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Woensdag 23 februari 2022

Edith Diepeveen onderwijsverbinder
Opgericht in Januari 2022

De onderneming Edith Diepeveen onderwijsverbinder is gevestigd op Goudseweg 18 te Gouda en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Rubavo
Opgericht in Mei 1941

De onderneming Rubavo is gevestigd op Oudebrugweg 1 te Gouda en is actief in de branche Bandenservicebedrijven.

Dinsdag 7 december 2021

marQy B.V.
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap marQy B.V. is gevestigd op Zuider IJsseldijk 10c te Gouda en is actief in de branche Financiële holdings.

Ultraflex Echoscopie
Opgericht in November 2021

De maatschap Ultraflex Echoscopie is gevestigd op Zuider IJsseldijk 18 te Gouda en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

marQy Holding B.V..
Opgericht in November 2021

De besloten vennootschap marQy Holding B.V.. is gevestigd op Zuider IJsseldijk 10c te Gouda en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 3 november 2021

Davy Sales
Opgericht in Oktober 2021

De onderneming Davy Sales is gevestigd op Gouderaksedijk 33-3 te Gouda en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Donderdag 21 oktober 2021

Onderhoudsbedrijf de Heide
Opgericht in Augustus 2021

De onderneming Onderhoudsbedrijf de Heide is gevestigd op Goudseweg 25 te Gouda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Marzena Clean Home
Opgericht in September 2021

De onderneming Marzena Clean Home is gevestigd op Gouderaksedijk 29a te Gouda en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Woensdag 5 mei 2021

Peter Hagedoorn
Opgericht in April 2021

De onderneming Peter Hagedoorn is gevestigd op Zuider IJsseldijk 16 te Gouda en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

Klussenbedrijf Roberto
Opgericht in April 2021

De onderneming Klussenbedrijf Roberto is gevestigd op Gouderaksedijk 29a te Gouda en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 1 april 2021

Road to your Heart
Opgericht in Februari 2021

De onderneming Road to your Heart is gevestigd op Goudseweg 59 te Gouda en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Meer nieuws in Stolwijkersluis-Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent