Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Nieuwe-Niedorp

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuwe-Niedorp zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuwe-Niedorp.

In Nieuwe-Niedorp zoek ik een:

  Maandag 18 maart 2019

  Intercedo
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Intercedo is gevestigd op Koperwiek 15 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733BA
  Bouwbedrijf Koos Stam
  Opgericht in maart 2019

  De onderneming Bouwbedrijf Koos Stam is gevestigd op Dokter de Boerstraat 7 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733VK

  Vrijdag 15 februari 2019

  321verhuur
  Opgericht in februari 2019

  De onderneming 321verhuur is gevestigd op Zwagermanstraat 1 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Verhuur en lease van machines en installaties voor de bouw.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733VL
  Aline Kruijer Klassieke Homeopathie
  Opgericht in januari 2019

  De onderneming Aline Kruijer Klassieke Homeopathie is gevestigd op De Molen 65 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733LB
  N.G. Dekker Beheer B.V.
  Opgericht in januari 2019

  De besloten vennootschap N.G. Dekker Beheer B.V. is gevestigd op Dokter de Boerstraat 8 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733VK

  Maandag 24 december 2018

  Joris Holding B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Joris Holding B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 120 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Financiële holdings.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AP
  Musthaves for Baby's
  Opgericht in december 2018

  De onderneming Musthaves for Baby's is gevestigd op Dorpsstraat 113 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AG

  Zondag 9 december 2018

  Max Product Company
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Max Product Company is gevestigd op Dorpsstraat 42a te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AN
  Agro Vastgoed B.V.
  Opgericht in november 2018

  De besloten vennootschap Agro Vastgoed B.V. is gevestigd op Kanaalweg 8 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » 't Veld en De Kampen » 1733GJ
  PB Dienstverlening
  Opgericht in november 2018

  De onderneming PB Dienstverlening is gevestigd op Dorpsstraat 116 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AP
  Buurs Educatie
  Opgericht in november 2018

  De onderneming Buurs Educatie is gevestigd op Watersnip 23 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733BG

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Lev Label
  Opgericht in augustus 2018

  De onderneming Lev Label is gevestigd op Dorpsstraat 145 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AG
  JuLa fashion en bijoux
  Opgericht in juli 2018

  De vennootschap onder firma JuLa fashion en bijoux is gevestigd op De Omloop 16 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733LJ
  Veenstra Advies Pensioen en Ink.verzekeringen
  Opgericht in april 2018

  De onderneming Veenstra Advies Pensioen en Ink.verzekeringen is gevestigd op Watersnip 9 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733BG

  Maandag 19 februari 2018

  Pizzeria La Famiglia
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Pizzeria La Famiglia is gevestigd op Dorpsstraat 161 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Nieuwe-Niedorp » 1733AH
  Isaak Munster
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming Isaak Munster is gevestigd op Paadje 1 te NIEUWE NIEDORP en is actief in de branche Laad-, los- en overslagactiviteiten voor zeevaart.

  Hollands Kroon » Nieuwe-Niedorp » Terdiek » 1733NE

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?