Bedrijven in Broekhuizen

Wil je weten welke bedrijven er in Broekhuizen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Broekhuizen.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

RevCars
Opgericht in Maart 2024

De onderneming RevCars is gevestigd op Hoogstraat 11 te Broekhuizen en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

Woensdag 10 april 2024

Horeca aan de Maas B.V.
Opgericht in Februari 2024

De besloten vennootschap Horeca aan de Maas B.V. is gevestigd op Veerweg 11 te Broekhuizen en is actief in de branche Restaurants.

Asystum Financial Solutions Consulting
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Asystum Financial Solutions Consulting is gevestigd op De Weem 2 te Broekhuizen en is actief in de branche Boekhoudkantoren.

Donderdag 11 januari 2024

MAPP Gewoon B.V.
Opgericht in Juli 2021

De besloten vennootschap MAPP Gewoon B.V. is gevestigd op Lottumseweg 15 te Broekhuizen en is actief in de branche Beleggingsinstellingen in financiële activa.

Kapper Omar
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Kapper Omar is gevestigd op Sef van Megenlaan 15 te Broekhuizen en is actief in de branche Haarverzorging.

Woensdag 13 december 2023

Buitenlui vakantiehuis
Opgericht in November 2023

De vennootschap onder firma Buitenlui vakantiehuis is gevestigd op Lottumseweg 37 te Broekhuizen en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Woensdag 8 november 2023

R.-K. Parochie H. Naam Jezus Broekhuizenvorst
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Naam Jezus Broekhuizenvorst is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Johannes de Doper Meerlo
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Johannes de Doper Meerlo is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Nicolaas Broekhuizen
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Nicolaas Broekhuizen is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie OLV Troosteres der Bedrukten Tienray
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie OLV Troosteres der Bedrukten Tienray is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie OLV Tenhemelopneming Grubbenvorst
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie OLV Tenhemelopneming Grubbenvorst is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Lambertus Swolgen
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Lambertus Swolgen is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

R.-K. Parochie H. Gertrudis Lottum
Opgericht in November 2023

De onderneming R.-K. Parochie H. Gertrudis Lottum is gevestigd op Genenberg 12a te Broekhuizen en is actief in de branche Religieuze organisaties.

Donderdag 24 augustus 2023

fifty's shop
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming fifty's shop is gevestigd op Helmissenstraat 26 te Broekhuizen en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hendrix Financieel Advies B.V.
Opgericht in Mei 2023

De besloten vennootschap Hendrix Financieel Advies B.V. is gevestigd op Horsterweg 7 te Broekhuizen en is actief in de branche Hypotheek- en kredietbemiddeling, geldwisselkantoren, bank- en spaaragentschappen e.d..

Meer nieuws in Broekhuizen

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement