Bedrijven in Horst

Wil je weten welke bedrijven er in Horst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Horst.

Filter

Donderdag 4 augustus 2022

Freelance Abishek Bhujel
Opgericht in juli 2022

De onderneming Freelance Abishek Bhujel is gevestigd op Pr. Irenestraat 52 te Horst en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Horst aan de Maas > Horst > Molenveld > 5961CS
KWH Sprayers B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap KWH Sprayers B.V. is gevestigd op Venrayseweg 126c te Horst en is actief in de branche Vervaardiging van machines en werktuigen voor de land- en bosbouw.

Horst aan de Maas > Horst > Molenveld > 5961AJ
Buro Jouke
Opgericht in juli 2022

De onderneming Buro Jouke is gevestigd op Van der Horstplein 33 te Horst en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Horst aan de Maas > Horst > De Risselt > 5961SR
BINX Smartility Zuid B.V.
Opgericht in juli 2022

De besloten vennootschap BINX Smartility Zuid B.V. is gevestigd op Kraneveldweg 4 te Horst en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Horst aan de Maas > Horst > Verspreide huizen Horst > 5961GT
Janssen sportmassage Horst
Opgericht in juli 2022

De onderneming Janssen sportmassage Horst is gevestigd op Hemelrijk 13 te Horst en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Horst aan de Maas > Horst > Stuksbeemden > 5961LT
Verloskundige Karlijn Cox
Opgericht in juli 2022

De onderneming Verloskundige Karlijn Cox is gevestigd op Veld-Oostenrijk 28 te Horst en is actief in de branche Praktijken van verloskundigen.

Horst aan de Maas > Horst > Verspreide huizen Horst > 5961NW
Samenwerkingsverband Lindoors
Opgericht in april 2022

De maatschap Samenwerkingsverband Lindoors is gevestigd op Hertog Willemlaan 12 te Horst en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

Horst aan de Maas > Horst > Kapellerhof > 5961TK
Weijsneus
Opgericht in juli 2022

De onderneming Weijsneus is gevestigd op Gastendonkstraat 40a te Horst en is actief in de branche Teelt van groenten en wortel- en knolgewassen.

Horst aan de Maas > Horst > De Risselt > 5961JX

Dinsdag 12 juli 2022

VTF Invest B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap VTF Invest B.V. is gevestigd op Kranestraat 75 te Horst en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Horst aan de Maas > Horst > De Afhang > 5961GX
MenuMarcus
Opgericht in juli 2022

De onderneming MenuMarcus is gevestigd op Klompenmakerstraat 34 te Horst en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Horst aan de Maas > Horst > Berkelsbroek > 5961KE
VTF Holding B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap VTF Holding B.V. is gevestigd op Kranestraat 75 te Horst en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Horst aan de Maas > Horst > De Afhang > 5961GX
Logopedie Kristel Hendrix
Opgericht in juli 2022

De onderneming Logopedie Kristel Hendrix is gevestigd op Clapvaeren 7 te Horst en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Horst aan de Maas > Horst > Stuksbeemden > 5961LM
Kindercentrum Huize Zeldenrust B.V.
Opgericht in januari 2007

De besloten vennootschap Kindercentrum Huize Zeldenrust B.V. is gevestigd op Venrayseweg 19 te Horst en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Horst aan de Maas > Horst > Molenveld > 5961AC
Caspar de Swart Beheer B.V.
Opgericht in juni 2022

De besloten vennootschap Caspar de Swart Beheer B.V. is gevestigd op Burg Steeghsstraat 20 te Horst en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Horst aan de Maas > Horst > De Afhang > 5961RK
PIM
Opgericht in juni 2022

De vennootschap onder firma PIM is gevestigd op Afhangweg 9 te Horst en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Horst aan de Maas > Horst > De Afhang > 5961EA

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement