Bedrijven in Verspreide huizen Meterik

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Meterik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Meterik.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

Peeka
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Peeka is gevestigd op Roothweg 4 te Meterik en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

van Gaal en Verhaegh V.O.F.
Opgericht in Maart 2024

De vennootschap onder firma van Gaal en Verhaegh V.O.F. is gevestigd op St. Jansstraat 37a te Meterik en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Schoonheidshoeve
Opgericht in Maart 2024

De onderneming De Schoonheidshoeve is gevestigd op St. Jansstraat 27 te Meterik en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Martens Mechanisatie
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Martens Mechanisatie is gevestigd op Hazenkampweg 15b te Meterik en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van machines voor een specifieke bedrijfstak.

Woensdag 10 april 2024

ElektronicaVoordeliger
Opgericht in Maart 2024

De onderneming ElektronicaVoordeliger is gevestigd op Donkstraat 1 te Meterik en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Maandag 18 maart 2024

Geerla 2 B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap Geerla 2 B.V. is gevestigd op Bergsteeg 3 te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stal Tacken Training V.O.F.
Opgericht in Januari 2024

De vennootschap onder firma Stal Tacken Training V.O.F. is gevestigd op Kannegietweg 11 te Meterik en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

G-Products
Opgericht in Januari 2024

De onderneming G-Products is gevestigd op Donkstraat 6 te Meterik en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 1 februari 2024

Onno J's Cooking
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Onno J's Cooking is gevestigd op Speulhofsbaan 31 te Meterik en is actief in de branche Eventcatering.

Donderdag 11 januari 2024

S. Billekens Holding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap S. Billekens Holding B.V. is gevestigd op Americaanseweg 108d te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Re-lie
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Re-lie is gevestigd op Americaanseweg 118 te Meterik en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

NovaPro Bouw en Begeleiding B.V.
Opgericht in December 2023

De besloten vennootschap NovaPro Bouw en Begeleiding B.V. is gevestigd op Americaanseweg 108d te Meterik en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Woensdag 13 december 2023

Alca Ace B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Alca Ace B.V. is gevestigd op Americaanseweg 117 te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 8 november 2023

Bestcleanclean
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Bestcleanclean is gevestigd op Meteriks veld 17a te Meterik en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Dinsdag 12 september 2023

Hekate B.V.
Opgericht in Augustus 2023

De besloten vennootschap Hekate B.V. is gevestigd op Hazenkampweg 25 te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Meer nieuws in Verspreide huizen Meterik

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement