Bedrijven in Verspreide huizen Meterik

Wil je weten welke bedrijven er in Verspreide huizen Meterik zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Verspreide huizen Meterik.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

Stal Tacken B.V.
Opgericht in Januari 2000

De besloten vennootschap Stal Tacken B.V. is gevestigd op Kannegietweg 11 te Meterik en is actief in de branche Fokken en houden van paarden en ezels.

Stal Tacken Invest B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Stal Tacken Invest B.V. is gevestigd op Kannegietweg 11 te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Stal Tacken Holding B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap Stal Tacken Holding B.V. is gevestigd op Kannegietweg 11 te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

Woensdag 14 december 2022

Verhaegh Invest B.V.
Opgericht in November 2022

De besloten vennootschap Verhaegh Invest B.V. is gevestigd op St. Maartensweg 24 te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Donderdag 10 november 2022

Nessit Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Nessit Beheer B.V. is gevestigd op Speulhofsbaan 10 te Meterik en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Merkatura B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Merkatura B.V. is gevestigd op Speulhofsbaan 10 te Meterik en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Kris Studio
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kris Studio is gevestigd op St. Jansstraat 54a te Meterik en is actief in de branche Haarverzorging.

Stichting Administratiekantoor Genico
Opgericht in September 2022

De stichting Stichting Administratiekantoor Genico is gevestigd op Dwarsweg 4a te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

Vrijdag 7 oktober 2022

Eldirsar Crafts
Opgericht in Augustus 2022

De vennootschap onder firma Eldirsar Crafts is gevestigd op Bergsteeg 3 te Meterik en is actief in de branche Vervaardiging van imitatiesieraden.

Maandag 26 september 2022

SD Licht&Geluid
Opgericht in September 2022

De onderneming SD Licht&Geluid is gevestigd op St. Jansstraat 56 te Meterik en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Desi van Rens-Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Desi van Rens-Holding B.V. is gevestigd op Dwarsweg 4a te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

Jordi van Rens-Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Jordi van Rens-Holding B.V. is gevestigd op Dwarsweg 4a te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

Lincy van Rens-Holding B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Lincy van Rens-Holding B.V. is gevestigd op Dwarsweg 4a te Meterik en is actief in de branche Financiële holdings.

RecruitmentRunner
Opgericht in September 2022

De onderneming RecruitmentRunner is gevestigd op St. Jansstraat 54a te Meterik en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

EquinePhysio
Opgericht in September 2022

De onderneming EquinePhysio is gevestigd op Hazenkampweg 29 te Meterik en is actief in de branche Veterinaire dienstverlening.

 

Meer nieuws in Verspreide huizen Meterik

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent