Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Waters

Wil je weten welke bedrijven er in Waters zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Waters.

In Waters zoek ik een:

  Vrijdag 15 februari 2019

  Dutchgift.store
  Opgericht in februari 2019

  De vennootschap onder firma Dutchgift.store is gevestigd op Smeltwater 9 te Houten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991MG

  Maandag 31 december 2018

  Infinity Trading B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Infinity Trading B.V. is gevestigd op Geiserwater 47 te Houten en is actief in de branche Groothandel in medische en tandheelkundige instrumenten, verpleeg- en orthopedische artikelen en lab.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991HK
  Infinity Health B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Infinity Health B.V. is gevestigd op Geiserwater 47 te Houten en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991HK
  Health Group B.V.
  Opgericht in december 2018

  De besloten vennootschap Health Group B.V. is gevestigd op Geiserwater 47 te Houten en is actief in de branche Vervaardiging van medische instrumenten en hulpmiddelen (geen tandtechniek).

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991HK

  Maandag 15 oktober 2018

  JJ Social Work
  Opgericht in september 2018

  De onderneming JJ Social Work is gevestigd op Getijdewater 1 te Houten en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991LW
  BromRetail
  Opgericht in september 2018

  De onderneming BromRetail is gevestigd op Laagwater 15 te Houten en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991MK
  Rots Recruitment
  Opgericht in september 2018

  De onderneming Rots Recruitment is gevestigd op Sodawater 78 te Houten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991HJ

  Vrijdag 24 augustus 2018

  Bendibel B.V.
  Opgericht in juli 2018

  De besloten vennootschap Bendibel B.V. is gevestigd op Fonteinwater 93 te Houten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991MS

  Zaterdag 18 november 2017

  Yoga met Wendy
  Opgericht in november 2017

  De onderneming Yoga met Wendy is gevestigd op Fonteinwater 2 te Houten en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991MS
  For Your Moment
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming For Your Moment is gevestigd op Kristalwater 22a te Houten en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991LX
  Denmar Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2017

  De besloten vennootschap Denmar Holding B.V. is gevestigd op Buiswater 2 te Houten en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991MZ

  Vrijdag 23 juni 2017

  Eiphos B.V.
  Opgericht in mei 2017

  De besloten vennootschap Eiphos B.V. is gevestigd op Sneeuwwater 6 te Houten en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Houten » Houten Zuid-West » Waters » 3991ME

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Waters

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?