Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Kern Graauw

Wil je weten welke bedrijven er in Kern Graauw zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Kern Graauw.

In Kern Graauw zoek ik een:

  Dinsdag 20 maart 2018

  Atelier Tanja
  Opgericht in maart 2018

  De onderneming Atelier Tanja is gevestigd op Dorpsstraat 12 te GRAAUW en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AJ

  Vrijdag 27 oktober 2017

  B & B De Kreek
  Opgericht in oktober 2017

  De onderneming B & B De Kreek is gevestigd op Dorpsstraat 42 te GRAAUW en is actief in de branche Hotels (geen hotel-restaurants), pensions en conferentie-oorden.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AK

  Dinsdag 28 maart 2017

  Golf 'n Fun
  Opgericht in maart 2017

  De onderneming Golf 'n Fun is gevestigd op Dorpsstraat 69 te GRAAUW en is actief in de branche Organiseren van sportevenementen.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AH
  zoetebredero
  Opgericht in februari 2017

  De onderneming zoetebredero is gevestigd op Oude Kaai 8 te GRAAUW en is actief in de branche Vervaardiging van overige voedingsmiddelen n.e.g..

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AB

  Woensdag 14 september 2016

  Autohandel Varendonck
  Opgericht in juni 2016

  De onderneming Autohandel Varendonck is gevestigd op Dorpsstraat 3 te GRAAUW en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AG

  Dinsdag 13 september 2016

  G.A.E.M. van Campen
  Opgericht in januari 2016

  De onderneming G.A.E.M. van Campen is gevestigd op Jacintastraat 12 te GRAAUW en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AR

  Vrijdag 15 januari 2016

  Studentensingel Breda B.V.
  Opgericht in november 2015

  De besloten vennootschap Studentensingel Breda B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 1B te GRAAUW en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AG

  Donderdag 1 januari 2015

  Taffin's (sport)massage & verzorging
  Opgericht in september 2015

  De onderneming Taffin's (sport)massage & verzorging is gevestigd op Dorpsstraat 47 te GRAAUW en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AH
  Herberg de Graauw
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Herberg de Graauw is gevestigd op Dorpsplein 7 te GRAAUW en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AL
  Martijn Broekaart producties
  Opgericht in januari 2015

  De onderneming Martijn Broekaart producties is gevestigd op Irisstraat 4 te GRAAUW en is actief in de branche Producenten van podiumkunst.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569BC
  Stichting Administratiekantoor Heijens-Bral
  Opgericht in oktober 2014

  De stichting Stichting Administratiekantoor Heijens-Bral is gevestigd op Dorpsstraat 1B te GRAAUW en is actief in de branche Administratiekantoren voor aandelen en obligaties.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AG
  Stichting voor IETS gaat de ZON op
  Opgericht in augustus 2014

  De stichting Stichting voor IETS gaat de ZON op is gevestigd op Dorpsstraat 24 te GRAAUW en is actief in de branche Personenvervoer per spoor (geen tram of metro).

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AJ
  De Caluw? Management en Beheer B.V.
  Opgericht in december 2013

  De besloten vennootschap De Caluw? Management en Beheer B.V. is gevestigd op Dorpsstraat 2A te GRAAUW en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AJ
  Stal Elithas
  Opgericht in november 2013

  De onderneming Stal Elithas is gevestigd op Graauwsedijk 23 te Graauw en is actief in de branche Sport- en recreatieonderwijs.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569PH
  A. van Dorsselaer
  Opgericht in april 2013

  De onderneming A. van Dorsselaer is gevestigd op Rozenstraat 27 te Graauw en is actief in de branche Haar- en schoonheidsverzorging.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AT
  Terra Groda
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Terra Groda is gevestigd op Dorpsstraat 44 te Graauw en is actief in de branche Musea, kunstgalerieën en -expositieruimten.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AK
  Marleen Wouters
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Marleen Wouters is gevestigd op Oude Kaai 42 te Graauw en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AB
  Safe2Save
  Opgericht in april 2013

  De onderneming Safe2Save is gevestigd op Dorpsstraat 42 te Graauw en is actief in de branche Overige aanbieders van gezondheidszorg zonder overnachting en gezondheidsondersteunende diensten.

  Hulst » Grauw » Kern Graauw » 4569AK

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?