Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Nieuw Namen

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw Namen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw Namen.

In Nieuw Namen zoek ik een:

  ADT Werkt
  januari 2018

  De onderneming ADT Werkt is gevestigd op Statenboomweg 2 te CLINGE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  4567PDHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Vito Renovaties B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Vito Renovaties B.V. is gevestigd op Kerkpad 3 te Nieuw Namen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  4568AKHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Stichting Interbouw
  september 2017

  De stichting Stichting Interbouw is gevestigd op Hulsterloostraat 6 te Nieuw Namen en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  4568AEHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  DCS Networking
  juli 2017

  De onderneming DCS Networking is gevestigd op Hulsterloostraat 54 te Nieuw Namen en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  XIBO B.V.
  april 2017

  De besloten vennootschap XIBO B.V. is gevestigd op Langestraat 5 te Nieuw Namen en is actief in de branche Financiële holdings.

  4568PKHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Myrthe Steijaert
  maart 2017

  De onderneming Myrthe Steijaert is gevestigd op Reijnaertstraat 6 te Nieuw Namen en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  4568BAHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Caf? 't Rost Zand
  augustus 2016

  De vennootschap onder firma Caf? 't Rost Zand is gevestigd op Hulsterloostraat 78 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche cafés.

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  J & M van Wesemael v.o.f.
  januari 2016

  De vennootschap onder firma J & M van Wesemael v.o.f. is gevestigd op Zorgdijk 9 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Teelt van granen, peulvruchten en oliehoudende zaden.

  4568PNHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  OS online seksuoloog
  maart 2016

  De onderneming OS online seksuoloog is gevestigd op Arnoutstraat 11 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  4568BCHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  zoh?
  juli 2015

  De onderneming zoh? is gevestigd op Hulsterloostraat 100 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Seels
  juli 2015

  De onderneming Seels is gevestigd op Hulsterloostraat 100 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Nikkie Broekaart
  juli 2015

  De onderneming Nikkie Broekaart is gevestigd op Veerstraat 14 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  4568PHHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Makeable
  juli 2015

  De onderneming Makeable is gevestigd op Willemstraat 1 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  4568BBHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Sint Benedictus
  juni 2015

  De vennootschap onder firma Sint Benedictus is gevestigd op Hulsterloostraat 82 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Pure
  mei 2015

  De onderneming Pure is gevestigd op Isegrim 6 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  4568BNHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  Schapenhouderij Peeters
  maart 2015

  De onderneming Schapenhouderij Peeters is gevestigd op Zorgdijk 7 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

  4568PNHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Little Buddy
  december 2014

  De onderneming Little Buddy is gevestigd op Zorgdijk 7 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  4568PNHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Stuntmarkt Heel Leuk XXL B.V.
  maart 2015

  De besloten vennootschap Stuntmarkt Heel Leuk XXL B.V. is gevestigd op Hulsterloostraat 100 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Warenhuizen.

  4568AGHulstNieuw NamenKern Nieuw Namen
  MV aannemingen B.V.
  januari 2015

  De besloten vennootschap MV aannemingen B.V. is gevestigd op Langestraat 2 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  4568PKHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen
  Nerta N.V. i.o.
  november 2013

  De naamloze vennootschap Nerta N.V. i.o. is gevestigd op Engelbertusstraat 2 te Nieuw Namen en is actief in de branche Groothandel in overige machines, apparaten en toebehoren voor industrie en handel.

  4568PJHulstNieuw NamenBuitengebied Nieuw Namen

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk