Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Adblocker uitzetten

Bedrijven in Nieuw Namen

Wil je weten welke bedrijven er in Nieuw Namen zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nieuw Namen.

In Nieuw Namen zoek ik een:

  Maandag 19 februari 2018

  ADT Werkt
  Opgericht in januari 2018

  De onderneming ADT Werkt is gevestigd op Statenboomweg 2 te CLINGE en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4567PD

  Dinsdag 11 juli 2017

  DCS Networking
  Opgericht in juli 2017

  De onderneming DCS Networking is gevestigd op Hulsterloostraat 54 te Nieuw Namen en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568AG

  Donderdag 23 juni 2016

  OS online seksuoloog
  Opgericht in maart 2016

  De onderneming OS online seksuoloog is gevestigd op Arnoutstraat 11 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568BC

  Donderdag 1 januari 2015

  zoh?
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming zoh? is gevestigd op Hulsterloostraat 100 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Niet-gespecialiseerde groothandel in consumentenartikelen.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568AG
  Seels
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Seels is gevestigd op Hulsterloostraat 100 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Winkels met een algemeen assortiment non-food (geen warenhuizen).

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568AG
  Nikkie Broekaart
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Nikkie Broekaart is gevestigd op Veerstraat 14 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Praktijken van fysiotherapeuten.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568PH
  Makeable
  Opgericht in juli 2015

  De onderneming Makeable is gevestigd op Willemstraat 1 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568BB
  Sint Benedictus
  Opgericht in juni 2015

  De vennootschap onder firma Sint Benedictus is gevestigd op Hulsterloostraat 82 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568AG
  Pure
  Opgericht in mei 2015

  De onderneming Pure is gevestigd op Isegrim 6 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

  Hulst » Nieuw Namen » Kern Nieuw Namen » 4568BN
  Schapenhouderij Peeters
  Opgericht in maart 2015

  De onderneming Schapenhouderij Peeters is gevestigd op Zorgdijk 7 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Fokken en houden van schapen en geiten.

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PN
  Little Buddy
  Opgericht in december 2014

  De onderneming Little Buddy is gevestigd op Zorgdijk 7 te NIEUW NAMEN en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  Hulst » Nieuw Namen » Buitengebied Nieuw Namen » 4568PN

  © 2012 - 2019 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen?