Bedrijven in IJsselstein

Wil je weten welke bedrijven er in IJsselstein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in IJsselstein.

Filter Filter

Woensdag 24 april 2024

StapSterk B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap StapSterk B.V. is gevestigd op Jolandeplantsoen 68 te IJsselstein en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

R?ntgen & Raziei, tandartsen B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap R?ntgen & Raziei, tandartsen B.V. is gevestigd op Industrieweg 19 te IJsselstein en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

Esteworld Nederland B.V.
Opgericht in Maart 2012

De besloten vennootschap Esteworld Nederland B.V. is gevestigd op Lage Dijk-Noord 18 te IJsselstein en is actief in de branche Samenwerkingsorganen op het gebied van gezondheidszorg en overige gezondheidszorgondersteunende dien.

InContact B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap InContact B.V. is gevestigd op Groene Dijk 50 te IJsselstein en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

Jong Enterprises B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Jong Enterprises B.V. is gevestigd op Boomgaard 63 te IJsselstein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

JL-jeugdzorg B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap JL-jeugdzorg B.V. is gevestigd op Jolandeplantsoen 68 te IJsselstein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Hidde Theunissen Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Hidde Theunissen Holding B.V. is gevestigd op Achtersloot 162 te IJsselstein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Aygis Holding B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Aygis Holding B.V. is gevestigd op Johannes Blaeustraat 8 te IJsselstein en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Integrity Recruitment B.V.
Opgericht in Maart 2024

De besloten vennootschap Integrity Recruitment B.V. is gevestigd op IJsselstraat 35a te IJsselstein en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Hoogendoorn IT Consultancy
Opgericht in Maart 2024

De onderneming Hoogendoorn IT Consultancy is gevestigd op Thorbeckesingel 46 te IJsselstein en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

LK Snoepgoed B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap LK Snoepgoed B.V. is gevestigd op Nijverheidsweg 3a te IJsselstein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Ddante B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Ddante B.V. is gevestigd op Maria van Henegouwenstr 50 te IJsselstein en is actief in de branche Groothandel in dranken (geen zuivel).

Auto Trading Bots Solutions B.V.
Opgericht in April 2024

De besloten vennootschap Auto Trading Bots Solutions B.V. is gevestigd op Kamerlingh Onneslaan 19 te IJsselstein en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Efe Tank
Opgericht in April 2024

De onderneming Efe Tank is gevestigd op Sint Petersburglaan 16 te IJsselstein en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

N. Goodcare
Opgericht in April 2024

De onderneming N. Goodcare is gevestigd op Heer Arnoldstraat 42 te IJsselstein en is actief in de branche Praktijken van medisch specialisten en medische dagbehandelcentra (geen tandheelkunde of psychiatrie.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement