Bedrijven in IJsselstein

Wil je weten welke bedrijven er in IJsselstein zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in IJsselstein.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

Label Xtra
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Label Xtra is gevestigd op Tasveld 2 te IJsselstein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Unnamed Clothing
Opgericht in April 2023

De vennootschap onder firma Unnamed Clothing is gevestigd op Maassingel 17 te IJsselstein en is actief in de branche Textielveredeling.

Fandom - Zone
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma Fandom - Zone is gevestigd op Tasveld 2 te IJsselstein en is actief in de branche Public relationsbureaus.

EvanMameren
Opgericht in Mei 2023

De onderneming EvanMameren is gevestigd op Antillenhof 3 te IJsselstein en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Jolzorg
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Jolzorg is gevestigd op Heer Frederikstraat 29 te IJsselstein en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Jonge helden kindercoaching
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Jonge helden kindercoaching is gevestigd op Opaalhof 12 te IJsselstein en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

The Mocktailbar DNA
Opgericht in Mei 2023

De vennootschap onder firma The Mocktailbar DNA is gevestigd op Nipkowplein 14 te IJsselstein en is actief in de branche Eventcatering.

Just Saiyan'
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Just Saiyan' is gevestigd op Parklaan 8 te IJsselstein en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

TvB WebWares
Opgericht in Mei 2023

De onderneming TvB WebWares is gevestigd op Prinses Margrietplein 12 te IJsselstein en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

ILK BIAB
Opgericht in Mei 2023

De onderneming ILK BIAB is gevestigd op Sint Petersburglaan 16 te IJsselstein en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Nito Training & Advisory
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Nito Training & Advisory is gevestigd op Ellen Keystraat 9 te IJsselstein en is actief in de branche Bedrijfsopleiding en -training.

BVE IJssel Eilanden
Opgericht in April 2023

De vereniging BVE IJssel Eilanden is gevestigd op Praagsingel 568 te IJsselstein en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Operatieassistent Miret
Opgericht in Mei 2023

De onderneming Operatieassistent Miret is gevestigd op Teenschillerlaan 8 te IJsselstein en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Senioren Amusements Groep
Opgericht in November 1987

De vereniging Senioren Amusements Groep is gevestigd op Dissel 99 te IJsselstein en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Top Rijschool Utrecht
Opgericht in April 2023

De onderneming Top Rijschool Utrecht is gevestigd op Jacob van Deventerstraat 38 te IJsselstein en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent