Bedrijven in Voorstraat en Centrum

Wil je weten welke bedrijven er in Voorstraat en Centrum zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Voorstraat en Centrum.

Filter Filter

Dinsdag 23 januari 2024

Provaria
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Provaria is gevestigd op Voorstraat 14 te Lekkerkerk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donderdag 11 januari 2024

Vereniging van eigenaren flatgebouw Burgemeester 'Roosstraat 2 en 4 te Lekkerkerk'
Opgericht in November 1993

De vereniging Vereniging van eigenaren flatgebouw Burgemeester 'Roosstraat 2 en 4 te Lekkerkerk' is gevestigd op Burgemeester Roosstraat 2 te Lekkerkerk en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

Woensdag 13 december 2023

MRA Optimaal
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming MRA Optimaal is gevestigd op Korte Achterweg 5 te Lekkerkerk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

JdeVriesTechniek
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming JdeVriesTechniek is gevestigd op Middenhof 8 te Lekkerkerk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Woensdag 8 november 2023

Torino
Opgericht in September 2011

De onderneming Torino is gevestigd op Burgemeester Roosstraat 16a te Lekkerkerk en is actief in de branche Restaurants.

Dinsdag 10 oktober 2023

Amicitia B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Amicitia B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Lekkerkerk en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

Maandag 2 oktober 2023

Blue Horeca
Opgericht in September 2023

De vennootschap onder firma Blue Horeca is gevestigd op Burgemeester Roosstraat 3 te Lekkerkerk en is actief in de branche Restaurants.

Mefi B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Mefi B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1-5 te Lekkerkerk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Amicitia Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Amicitia Holding B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Lekkerkerk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Fencasa B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap Fencasa B.V. is gevestigd op Raadhuisplein 1 te Lekkerkerk en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Maandag 10 juli 2023

P. Van Rijswijk Transport
Opgericht in Juni 2023

De vennootschap onder firma P. Van Rijswijk Transport is gevestigd op Voorstraat 100 te Lekkerkerk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Dinsdag 23 mei 2023

Brightsign Expert
Opgericht in April 2023

De onderneming Brightsign Expert is gevestigd op Voorstraat 248 te Lekkerkerk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Maksim Reconstruct
Opgericht in April 2023

De onderneming Maksim Reconstruct is gevestigd op Raadhuisplein 3 te Lekkerkerk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Maandag 3 april 2023

P.J. van Rikxoort
Opgericht in Maart 1972

De onderneming P.J. van Rikxoort is gevestigd op Voorstraat 124 te Lekkerkerk en is actief in de branche Winkels in een algemeen assortiment van wit- en bruingoed.

Max Kouwenhoven Consultancy
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Max Kouwenhoven Consultancy is gevestigd op Voorstraat 130 te Lekkerkerk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Meer nieuws in Voorstraat en Centrum

Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent