Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Littenseradiel

Wil je weten welke bedrijven er in Littenseradiel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Littenseradiel.

In Littenseradiel zoek ik een:

  Stichting Historisch Bouwhout Frysl?n
  december 2017

  De stichting Stichting Historisch Bouwhout Frysl?n is gevestigd op Skrok 6 te EASTEREIN en is actief in de branche Speur- en ontwikkelingswerk op het gebied van de maatschappij- en geesteswetenschappen.

  8734HGLittenseradielZuidVerspreide huizen Easterein
  St. Optimalisering spoedzorg Noord-Nederland
  december 2017

  De stichting St. Optimalisering spoedzorg Noord-Nederland is gevestigd op Seerp van Galemawei 8 te Mantgum en is actief in de branche Speciaal onderwijs in expertisecentra.

  9022ADLittenseradielMantgumMantgum
  Celebrity Stables B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Celebrity Stables B.V. is gevestigd op Hegedyk 11 te WEIDUM en is actief in de branche Paardensport en maneges.

  9024BGLittenseradielWijk 04Verspreide huizen Weidum
  Autobedrijf Pieter Miedema
  november 2017

  De onderneming Autobedrijf Pieter Miedema is gevestigd op Smidsstrjitte 9 te Hilaard en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  9027BKLittenseradielWijk 04Hilaard
  Quiet strength
  november 2017

  De onderneming Quiet strength is gevestigd op Huns 40 te H?NS en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

  8832KDLittenseradielWijk 04Hôns
  Jan Tiede Bouma
  november 2017

  De onderneming Jan Tiede Bouma is gevestigd op Bumaleane 10 te Weidum en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

  9024ETLittenseradielWijk 04Weidum
  T.M.C. Recording Records & Entertainment
  november 2017

  De onderneming T.M.C. Recording Records & Entertainment is gevestigd op Swingoerd 10 te Wommels en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  8731CWLittenseradielZuidWommels
  A la Regina
  november 2017

  De onderneming A la Regina is gevestigd op De Lange Baan 11A te WOMMELS en is actief in de branche Vervaardiging van geconfectioneerde artikelen van textiel (geen kleding).

  8731DZLittenseradielZuidVerspreide huizen Wommels
  Avontoer onderwijs en ontwikkeling
  oktober 2017

  De onderneming Avontoer onderwijs en ontwikkeling is gevestigd op Molmawei 7 te Rien en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8641WSLittenseradielZuidRien
  Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut
  oktober 2017

  De onderneming Fanny Regts, natuurgeneeskundig therapeut is gevestigd op Klampe 11 te Wommels en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

  8731CSLittenseradielZuidWommels
  JTVB Agrarische Dienstverlening
  oktober 2017

  De onderneming JTVB Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Oer de Feart 1 te Wiuwert en is actief in de branche Vervaardiging van artikelen van hout, kurk, riet en vlechtwerk (geen meubels).

  8637VVLittenseradielWijk 03Wiuwert
  RvG Advies
  oktober 2017

  De onderneming RvG Advies is gevestigd op Tjessingawei 8 te Hilaard en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  9027BHLittenseradielWijk 04Hilaard
  Cars & Classics
  oktober 2017

  De onderneming Cars & Classics is gevestigd op Buorren 3 te Hidaard en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

  8737JHLittenseradielZuidHidaard
  A. M. Avikainen
  oktober 2017

  De onderneming A. M. Avikainen is gevestigd op Labadistendyk 9 te Wiuwert en is actief in de branche Vertalers en tolken.

  8637VJLittenseradielWijk 03Wiuwert
  Freckles Media
  oktober 2017

  De onderneming Freckles Media is gevestigd op Flaemske Banken 7 te EASTERLITTENS en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

  8835XJLittenseradielWijk 03Easterlittens
  Bouw-Knowhow
  oktober 2017

  De onderneming Bouw-Knowhow is gevestigd op Seerp van Galemawei 14 te Mantgum en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  9022AELittenseradielMantgumMantgum
  in a suit
  oktober 2017

  De onderneming in a suit is gevestigd op Sint Japiksdyk 4 te WINSUM en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  8831ZNLittenseradielWijk 03Winsum
  Hondenschool DOGGYFUN
  september 2017

  De onderneming Hondenschool DOGGYFUN is gevestigd op Tillewei 4 te WJELSRYP en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

  8842LCLittenseradielNoordWjelsryp
  Mobiele Rijwielservice Swart
  september 2017

  De onderneming Mobiele Rijwielservice Swart is gevestigd op Hanialeane 9 te WEIDUM en is actief in de branche Reparatie van overige consumentenartikelen.

  9024EPLittenseradielWijk 04Weidum
  Polymath Kesimaat
  september 2017

  De onderneming Polymath Kesimaat is gevestigd op De Omrin 15 te WINSUM en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  8831ZCLittenseradielWijk 03Winsum

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Littenseradiel

  Instellen

  Wijken in Littenseradiel

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2018 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk