Bedrijven in Súdwest-Fryslân

Wil je weten welke bedrijven er in Súdwest-Fryslân zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Súdwest-Fryslân.

Filter Filter

Donderdag 2 februari 2023

It Klokh?s
Opgericht in Maart 2018

De vennootschap onder firma It Klokh?s is gevestigd op Klokhusdyk 7 te Idzega en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor niet-verstandelijk gehandicapten.

Overwijk Podiumkunsten
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Overwijk Podiumkunsten is gevestigd op Buorren 39 te Warns en is actief in de branche Dienstverlening voor uitvoerende kunst.

Dzida Multiservice
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Dzida Multiservice is gevestigd op Furmerusstraat 448 te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Knorr Installatietechniek
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Knorr Installatietechniek is gevestigd op Marsdiep 39 te Sneek en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

JB Finance Consultancy
Opgericht in Januari 2023

De onderneming JB Finance Consultancy is gevestigd op Bloemstraat 25 te Sneek en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

La Conchajo Investments B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap La Conchajo Investments B.V. is gevestigd op Wolkammersstraat 1 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

Zorgboerderij Tusken Bos en Mar
Opgericht in Maart 2007

De maatschap Zorgboerderij Tusken Bos en Mar is gevestigd op Nummer 11 te YPECOLSGA en is actief in de branche Dienstverlening voor de akker- en/of tuinbouw.

activiteiten begeleider Haye Soepboer
Opgericht in Januari 2023

De onderneming activiteiten begeleider Haye Soepboer is gevestigd op Spitaal 11 te Sneek en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

PN Zorg
Opgericht in Januari 2023

De onderneming PN Zorg is gevestigd op Jouw Keuningstrjitte 9 te Workum en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

DAADKRACHT Training en Coaching B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap DAADKRACHT Training en Coaching B.V. is gevestigd op De Finne 1 te YSBRECHTUM en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

Wasserij Stralend Fris
Opgericht in Januari 2023

De vennootschap onder firma Wasserij Stralend Fris is gevestigd op Easthimmerwei 23 te Folsgare en is actief in de branche Wasserijen en linnenverhuur.

Boomsma Multiservices
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Boomsma Multiservices is gevestigd op Furmerusstraat 232 te Sneek en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Sounds Global B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Sounds Global B.V. is gevestigd op Marienpoort 12 te Bolsward en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

Stichting Beherend Vennoot Blaauwe Horizon
Opgericht in December 2022

De stichting Stichting Beherend Vennoot Blaauwe Horizon is gevestigd op Groenedijk 33 te Sneek en is actief in de branche Financiële holdings.

Angelo Sounds B.V.
Opgericht in Januari 2023

De besloten vennootschap Angelo Sounds B.V. is gevestigd op Marienpoort 12 te Bolsward en is actief in de branche Financiële holdings.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent