Bedrijven in Meierijstad

Wil je weten welke bedrijven er in Meierijstad zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meierijstad.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Van Veghel Kerstbomen enzo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Van Veghel Kerstbomen enzo is gevestigd op Boschweg 26 te Schijndel en is actief in de branche Detailhandel via overige distributievormen.

Klus&plus
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Klus&plus is gevestigd op Plataanstraat 3 te Veghel en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Project PSY
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Project PSY is gevestigd op Kerkstraat 28 te Erp en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Ingewerkt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ingewerkt is gevestigd op Heuvel 29 te Veghel en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Exire Coaching
Opgericht in November 2022

De onderneming Exire Coaching is gevestigd op Van Duppenstraat 5 te Sint-Oedenrode en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

De Tim Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap De Tim Holding B.V. is gevestigd op Dalenstraat 4 te Veghel en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Hoobouw B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Hoobouw B.V. is gevestigd op Schootsedijk 35 te Sint-Oedenrode en is actief in de branche Projectontwikkeling.

ChePa Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap ChePa Holding B.V. is gevestigd op Mergelven 127 te Veghel en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Marieke zorgt en begeleidt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Marieke zorgt en begeleidt is gevestigd op Zwembadweg 41 te Schijndel en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Caf? d'n Eyk
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Caf? d'n Eyk is gevestigd op Kerkendijk 20 te Schijndel en is actief in de branche Kantines en contractcatering.

Lou Lou kinderartikelen
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Lou Lou kinderartikelen is gevestigd op Zeven Eikenlaan 28 te Veghel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

HOLOCOM
Opgericht in Oktober 2022

De vennootschap onder firma HOLOCOM is gevestigd op Akkermunthof 7 te Schijndel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

E-commerce Dogukan
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming E-commerce Dogukan is gevestigd op Oderstraat 1 te Veghel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Donkers Green Energy B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Donkers Green Energy B.V. is gevestigd op Mountbattenweg 15 te Veghel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

IV-Techniek
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming IV-Techniek is gevestigd op Kloosterstraat 14 te Schijndel en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent