Bedrijven in Meppel

Wil je weten welke bedrijven er in Meppel zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Meppel.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Bleeckers B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Bleeckers B.V. is gevestigd op Galmanspad 2 te Meppel en is actief in de branche Hotel-restaurants.

Huttner Zorg
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Huttner Zorg is gevestigd op Valeriaan 23 te Meppel en is actief in de branche Ondersteuning en begeleiding van gehandicapten.

Oscar Market
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Oscar Market is gevestigd op Grote Kerkstraat 8 te Meppel en is actief in de branche supermarkten.

Mondzorg AHB
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Mondzorg AHB is gevestigd op Werkhorst 27 te Meppel en is actief in de branche Praktijken van tandartsen.

FreshTrashNL
Opgericht in Februari 2023

De vennootschap onder firma FreshTrashNL is gevestigd op Lepelaar 99 te Meppel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Jagtsolar
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Jagtsolar is gevestigd op Osseweide 68 te Meppel en is actief in de branche Installatie van verwarmings- en luchtbehandelingsapparatuur.

Hollandscatering & dienstverlening
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Hollandscatering & dienstverlening is gevestigd op Lepelaar 27 te Meppel en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Akkerhorst B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Akkerhorst B.V. is gevestigd op Blankenstein 134 te Meppel en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

TIS Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap TIS Holding B.V. is gevestigd op Prins Bernhardsingel 4 te Meppel en is actief in de branche Financiële holdings.

Steendokters
Opgericht in Februari 2023

De maatschap Steendokters is gevestigd op Schoolstraat 4 te Meppel en is actief in de branche huisartsen.

STERQT eco B.V.
Opgericht in Februari 2020

De besloten vennootschap STERQT eco B.V. is gevestigd op Blankenstein 400 te Meppel en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Preachpotential
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Preachpotential is gevestigd op De Veenties 5 te Nijeveen en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

FB Company
Opgericht in Februari 2023

De onderneming FB Company is gevestigd op Reeststouwe 28 te Meppel en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

De Pelgrimsweg
Opgericht in Maart 2023

De onderneming De Pelgrimsweg is gevestigd op Brandemaat 5 te Meppel en is actief in de branche Religieuze organisaties.

MKVastgoedbeheer
Opgericht in Februari 2023

De onderneming MKVastgoedbeheer is gevestigd op Kraaiennest 10 te Meppel en is actief in de branche Beheer van onroerend goed.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent