Bedrijven in Opheusden

Wil je weten welke bedrijven er in Opheusden zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Opheusden.

In Opheusden zoek ik een:

  Vrijdag 23 oktober 2020

  Garderen Beheer B.V.
  Opgericht in september 2020

  De besloten vennootschap Garderen Beheer B.V. is gevestigd op Lijsterbesstraat 18 te Opheusden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043NC
  Shannblogt
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming Shannblogt is gevestigd op Esdoornstraat 9 te Opheusden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043MG
  Roelofsen Retail Vastgoed V.O.F.
  Opgericht in juli 2020

  De vennootschap onder firma Roelofsen Retail Vastgoed V.O.F. is gevestigd op Dorpsstraat 5 te Opheusden en is actief in de branche Verhuur van onroerend goed (niet van woonruimte).

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043KK
  STEF Construction
  Opgericht in oktober 2020

  De onderneming STEF Construction is gevestigd op Dalwagenseweg 90 te Opheusden en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043MZ
  De Oude Schatkamer
  Opgericht in september 2020

  De onderneming De Oude Schatkamer is gevestigd op Lijsterstraat 28 te Opheusden en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043LD

  Vrijdag 9 oktober 2020

  Iraans Tapijt Parsian
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Iraans Tapijt Parsian is gevestigd op Meester J Schaapstraat 8 te Opheusden en is actief in de branche Winkels in vloerbedekking en gordijnen.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043SC
  TripInVest B.V.
  Opgericht in augustus 2020

  De besloten vennootschap TripInVest B.V. is gevestigd op Rijnbandijk 8 te Opheusden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043JL
  Lukos Holding B.V.
  Opgericht in augustus 2020

  De besloten vennootschap Lukos Holding B.V. is gevestigd op Dalwagenseweg 23b te Opheusden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043MS
  TriplAA B.V.
  Opgericht in juni 2014

  De besloten vennootschap TriplAA B.V. is gevestigd op Rijnbandijk 8 te Opheusden en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043JL
  TripTrade B.V.
  Opgericht in augustus 2020

  De besloten vennootschap TripTrade B.V. is gevestigd op Rijnbandijk 8 te Opheusden en is actief in de branche Groothandel in elektronische en telecommunicatieapparatuur en bijbehorende onderdelen.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043JL
  Telecom Opheusden B.V.
  Opgericht in oktober 2017

  De besloten vennootschap Telecom Opheusden B.V. is gevestigd op Dalwagenseweg 23b te Opheusden en is actief in de branche Winkels in telecommunicatieapparatuur.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043MS
  Koen Meijer
  Opgericht in september 2020

  De onderneming Koen Meijer is gevestigd op Koningsstraat 19 te Opheusden en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043JA
  Dogdomijn B.V.
  Opgericht in augustus 2020

  De besloten vennootschap Dogdomijn B.V. is gevestigd op Molenkempke 1i te Opheusden en is actief in de branche Groothandel in overige consumentenartikelen (non-food) n.e.g..

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043KC
  Stichting Emissieloos Netwerk Infra
  Opgericht in september 2020

  De stichting Stichting Emissieloos Netwerk Infra is gevestigd op Dalwagenseweg 51 te Opheusden en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043MT
  J.G. Meijering Holding B.V.
  Opgericht in maart 2020

  De besloten vennootschap J.G. Meijering Holding B.V. is gevestigd op Goudenregenstraat 11 te Opheusden en is actief in de branche Financiële holdings.

  Neder-Betuwe > Kesteren > Opheusden > 4043LW

  © 2012 - 2020 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement