Adblocker gedetecteerd

Beste bezoeker,

We vinden het leuk dat je onze site bezoekt maar we hebben helaas geconstateerd dat je een adblocker gebruikt die er voor zorgt dat er geen advertenties op deze site getoond kunnen worden. Het maken en onderhouden van een website zoals Oozo.nl is erg kostbaar en wordt voor het overgrote deel bekostigd door....advertenties.

Om te zorgen dat we deze website gratis kunnen blijven aanbieden hebben wij je hulp dus nodig. Daarom het vriendelijke doch dringende verzoek om je adblocker uit te zetten of om een uitzondering te maken voor deze website. Wil je weten hoe je dit kunt doen? Klik dan op onderstaande knop.

Bedrijven in Nijkerk

Wil je weten welke bedrijven er in Nijkerk zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Nijkerk.

In Nijkerk zoek ik een:

  Workshop & Company
  november 2017

  De onderneming Workshop & Company is gevestigd op Ridderspoor 73 te Hoevelaken en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

  3871JGNijkerkHoevelakenHoevelaken-Stoutenburgerlaan-Oost
  Van De Rest Audio
  november 2017

  De onderneming Van De Rest Audio is gevestigd op Koningshof 8 te Hoevelaken en is actief in de branche Maken en uitgeven van geluidsopnamen.

  3871DANijkerkHoevelakenHoevelaken-Oranjebuurt-Horstbeek
  Higher Grounds, full control
  november 2017

  De onderneming Higher Grounds, full control is gevestigd op Zijdevlinder 89 te Nijkerk en is actief in de branche Overige administratiekantoren.

  3863HRNijkerkNijkerk-stadSpoorkamp/De Terrassen
  Parcae B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Parcae B.V. is gevestigd op De Heerd 36 te Hoevelaken en is actief in de branche Financiële holdings.

  3871RVNijkerkHoevelakenHoevelaken-Hogenbrink
  Allali-service
  november 2017

  De onderneming Allali-service is gevestigd op Marishof 87 te Nijkerk en is actief in de branche Leggen van elektriciteits- en telecommunicatiekabels.

  3862ZCNijkerkNijkerk-stadStrijland-oost
  OrbusNeich Medical Trading B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap OrbusNeich Medical Trading B.V. is gevestigd op Drs. W. van Royenstraat 5 te Hoevelaken en is actief in de branche Handelsbemiddeling gespecialiseerd in overige goederen.

  3871ANNijkerkHoevelakenHoevelaken-Hogenbrink
  Duo-Dolfijn B.V.
  november 2017

  De besloten vennootschap Duo-Dolfijn B.V. is gevestigd op Van Reenenpark 4 te Nijkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  3862CCNijkerkNijkerk-stadZilverschoon/Oranjebuurt
  V.O.F. Jacques en Marianne van Halteren
  november 2017

  De vennootschap onder firma V.O.F. Jacques en Marianne van Halteren is gevestigd op Douwencamp 6 te Nijkerk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

  3861LDNijkerkNijkerk-stadBruins Slotlaan/Campenbuurt
  JD Logistics
  november 2017

  De onderneming JD Logistics is gevestigd op Spoorstraat 43 te Nijkerk en is actief in de branche Koeriers.

  3862ACNijkerkNijkerk-stadColtoflaan/van Oldenbarneveldstraat
  van Ginkel Tuinen
  november 2017

  De onderneming van Ginkel Tuinen is gevestigd op Tabaksland 4 te Hoevelaken en is actief in de branche Landschapsverzorging.

  3871NSNijkerkHoevelakenHoevelaken-Kleinhoven
  Klussenbedrijf GVP
  november 2017

  De onderneming Klussenbedrijf GVP is gevestigd op Aurelia 11 te Nijkerk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  3863HCNijkerkNijkerk-stadSpoorkamp/De Terrassen
  TARHAN INSTALLATIES
  november 2017

  De onderneming TARHAN INSTALLATIES is gevestigd op Heemskerkplantsoen 6 te Nijkerk en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

  3861ESNijkerkNijkerk-stadNautena-zuid/Schulpkamp
  Bouwbedrijf Florijn
  november 2017

  De onderneming Bouwbedrijf Florijn is gevestigd op Nieuwe Kerkstraat 66 te NIJKERKERVEEN en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

  3864EENijkerkNijkerkerveen en HolkerveenNijkerkerveen-Noord
  Antecy Cair Technologies B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Antecy Cair Technologies B.V. is gevestigd op Hogebrinkerweg 15e te Hoevelaken en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

  3871KMNijkerkHoevelakenHoevelaken-Hogenbrink
  Brouwer Management & Vastgoed B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Brouwer Management & Vastgoed B.V. is gevestigd op Amperestraat 20 te Nijkerk en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

  3861NCNijkerkNijkerk-stadIndustriegebied
  Gerritse Nijkerk B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Gerritse Nijkerk B.V. is gevestigd op Watergoorweg 31a te Nijkerk en is actief in de branche Winkels in ijzerwaren en gereedschappen.

  3861MANijkerkNijkerk-stadIndustriegebied
  HaLuJa & Co B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap HaLuJa & Co B.V. is gevestigd op Tjalk 8 te Nijkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  3863TJNijkerkNijkerk-stadGroot Corlaer
  Abor Investment B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Abor Investment B.V. is gevestigd op Boswitje 21 te Nijkerk en is actief in de branche Financiële holdings.

  3863HJNijkerkNijkerk-stadSpoorkamp/De Terrassen
  Stichting Vrienden van het Hoevelakense Bos
  oktober 2017

  De stichting Stichting Vrienden van het Hoevelakense Bos is gevestigd op Hoevelakense Boslaan 2 te Hoevelaken en is actief in de branche Overige ideële organisaties n.e.g..

  3871KANijkerkHoevelakenHoevelaken-Kleinhoven
  Vast-Wel Ontwikkeling B.V.
  oktober 2017

  De besloten vennootschap Vast-Wel Ontwikkeling B.V. is gevestigd op Kantemarsweg 32 te Hoevelaken en is actief in de branche Projectontwikkeling.

  3871APNijkerkHoevelakenHoevelaken-Kleinhoven

  Direct een e-mail ontvangen bij nieuwe meldingen in deze regio?

  Meld je dan GRATIS aan voor de Oozo Alert service voor Nijkerk

  Instellen

  Weten hoe eenvoudig het is om af te vallen? Zonder pillen en smeersels en zonder je in het zweet te werken!
  Kijk op eenvoudig-afvallen.nl

  Oozo.nl is een product van Binq Media B.V. - Media Park, Heideheuvel 1, Mart Smeetslaan 1, 1217 ZE Hilversum - Kvk nummer 54506158

  © 2012 - 2017 OOZO.nl - info@oozo.nl - Helpdesk