Bedrijven in Oldambt

Wil je weten welke bedrijven er in Oldambt zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oldambt.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Meenken Media
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Meenken Media is gevestigd op Blijhamsterstraat 6B te Winschoten en is actief in de branche Public relationsbureaus.

Topelen Beheer B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Topelen Beheer B.V. is gevestigd op Hoofdweg 134 te Finsterwolde en is actief in de branche Financiële holdings.

Auto Gort B.V.
Opgericht in November 2019

De besloten vennootschap Auto Gort B.V. is gevestigd op A.J. Romijnweg 49 te Winschoten en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

BCT Blue City Trade
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming BCT Blue City Trade is gevestigd op Watersnip 26 te BLAUWESTAD en is actief in de branche Winkels in watersportartikelen.

PraktijkOpvrijdag
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming PraktijkOpvrijdag is gevestigd op Veenweg 101 te Beerta en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Schneekluth W.E. Duct B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Schneekluth W.E. Duct B.V. is gevestigd op Burg. Schonfeldplein 13 te Winschoten en is actief in de branche Reparatie en onderhoud van schepen.

Sherellestabler
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Sherellestabler is gevestigd op Garst 90 te Winschoten en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

OSTRA Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap OSTRA Holding B.V. is gevestigd op Burg. Schonfeldplein 13 te Winschoten en is actief in de branche Financiële holdings.

Niceli
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Niceli is gevestigd op Molenstraat 20 te Scheemda en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hondentrimsalon Zo?'s dogspa
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Hondentrimsalon Zo?'s dogspa is gevestigd op Dwarslaan 8 te Scheemda en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

SHIFT Psychotherapie
Opgericht in September 2023

De onderneming SHIFT Psychotherapie is gevestigd op Postbus 109 te Winschoten en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Deniz E-Com
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Deniz E-Com is gevestigd op Hazelaarstraat 23 te Winschoten en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Together Home B.V.
Opgericht in Oktober 2023

De besloten vennootschap Together Home B.V. is gevestigd op Hoofdweg 165 te Midwolda en is actief in de branche Huizen en dagverblijven voor verstandelijk gehandicapten en psychiatrische cliënten.

trend-nest
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming trend-nest is gevestigd op Provincialeweg 78 te Heiligerlee en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BDL Boyard
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming BDL Boyard is gevestigd op Postbus 109 te Winschoten en is actief in de branche Overige dienstverlening n.e.g..

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent