Bedrijven in Olst

Wil je weten welke bedrijven er in Olst zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Olst.

Filter Filter

Woensdag 8 november 2023

Jan te Riele Tuinen
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Jan te Riele Tuinen is gevestigd op Enkweg 12 te Olst en is actief in de branche Landschapsverzorging.

Speltherapie Deventer
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming Speltherapie Deventer is gevestigd op Roodborst 22 te Olst en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Dinsdag 10 oktober 2023

GG Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2023

De onderneming GG Dienstverlening is gevestigd op Olsterkampweg 46 te Olst en is actief in de branche Advisering op het gebied van informatietechnologie.

JeS Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap JeS Holding B.V. is gevestigd op de Meente 20e te Olst en is actief in de branche Financiƫle holdings.

DaS Holding B.V.
Opgericht in September 2023

De besloten vennootschap DaS Holding B.V. is gevestigd op de Meente 20e te Olst en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Rweni
Opgericht in September 2023

De onderneming Rweni is gevestigd op Heuvelstraat 6 te Olst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

G.J. Baltus Transport Olst
Opgericht in September 2023

De onderneming G.J. Baltus Transport Olst is gevestigd op Wethouder A G Dekkerlaan 35 te Olst en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Maandag 2 oktober 2023

Bewonersvereniging House2Start Olst
Opgericht in Augustus 2023

De vereniging Bewonersvereniging House2Start Olst is gevestigd op Rietgors 29 te Olst en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

TSOcommerce
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming TSOcommerce is gevestigd op Kortricklaan 270 te Olst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

BruCo
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming BruCo is gevestigd op Koningin Julianalaan 9 te Olst en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 12 september 2023

BS Services
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming BS Services is gevestigd op de Pas 32 te Olst en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Donderdag 24 augustus 2023

Fashionby-A
Opgericht in Augustus 2023

De onderneming Fashionby-A is gevestigd op Kortricklaan 10 te Olst en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Woensdag 23 augustus 2023

CKhulpverlening
Opgericht in Juli 2023

De onderneming CKhulpverlening is gevestigd op Steenuil 16 te Olst en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

wandelnaargroei
Opgericht in Juni 2023

De onderneming wandelnaargroei is gevestigd op Schaepmanstraat 20 te Olst en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Het Rozenvrouwtje
Opgericht in Juli 2023

De onderneming Het Rozenvrouwtje is gevestigd op Wethouder A G Dekkerlaan 31 te Olst en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent