Bedrijven in Oostzaan

Wil je weten welke bedrijven er in Oostzaan zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Oostzaan.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

Simon te Rietmolen
Opgericht in December 2022

De onderneming Simon te Rietmolen is gevestigd op Waterhoen 25 te Oostzaan en is actief in de branche Binnenvaart (passagiersvaart en veerdiensten).

Daan Determeijer
Opgericht in November 2022

De onderneming Daan Determeijer is gevestigd op Zuideinde 255 te Oostzaan en is actief in de branche Overige specialistische zakelijke dienstverlening.

GBTec
Opgericht in December 2022

De onderneming GBTec is gevestigd op Hooivork 9 te Oostzaan en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Van der Poel Verkeersopleidingen
Opgericht in November 2022

De onderneming Van der Poel Verkeersopleidingen is gevestigd op Rietschoot 61 te Oostzaan en is actief in de branche auto- en motorrijscholen.

Phyllis Bakker
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Phyllis Bakker is gevestigd op Hooivork 38 te Oostzaan en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

MSA Multidiensten
Opgericht in November 2022

De onderneming MSA Multidiensten is gevestigd op Wakerstraat 61 te Oostzaan en is actief in de branche Bouwtimmeren.

Rugova Cleaning Services
Opgericht in December 2022

De onderneming Rugova Cleaning Services is gevestigd op Kemphaan 10 te Oostzaan en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Nowys
Opgericht in December 2022

De onderneming Nowys is gevestigd op Grashof 70 te Oostzaan en is actief in de branche Eventcatering.

jb-media e-commerce
Opgericht in November 2022

De onderneming jb-media e-commerce is gevestigd op Zuideinde 106 te Oostzaan en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

A&C MULTIDIENST VOF
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma A&C MULTIDIENST VOF is gevestigd op Wakerstraat 61 te Oostzaan en is actief in de branche Interieurreiniging van gebouwen.

Mo?s Kef
Opgericht in November 2022

De onderneming Mo?s Kef is gevestigd op Stationsstraat 24 te Oostzaan en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Vonk Uitvaartzorg
Opgericht in November 2022

De onderneming Vonk Uitvaartzorg is gevestigd op Dr Rutgers vd Loeffstr 11 te Oostzaan en is actief in de branche Uitvaartverzorging.

Nadia Proietti
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Nadia Proietti is gevestigd op Rietschoot 246 te Oostzaan en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Global State Spieksee Maritiem B.V.
Opgericht in Maart 2005

De besloten vennootschap Global State Spieksee Maritiem B.V. is gevestigd op Skoon 78 te Oostzaan.

Altijddouchen.nl
Opgericht in November 2022

De vennootschap onder firma Altijddouchen.nl is gevestigd op Dr Rutgers vd Loeffstr 16 te Oostzaan en is actief in de branche Verhuur van overige consumentenartikelen n.e.g..

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent