Bedrijven in Ulft-Centrum en Ulft-Oost

Wil je weten welke bedrijven er in Ulft-Centrum en Ulft-Oost zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Ulft-Centrum en Ulft-Oost.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Kapsalon Beauty & Shine
Opgericht in November 2022

De onderneming Kapsalon Beauty & Shine is gevestigd op Kerkstraat 10A te ULFT en is actief in de branche Haarverzorging.

Uoco Holding B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Uoco Holding B.V. is gevestigd op Parkstraat 15 te ULFT en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Uoco B.V.
Opgericht in September 2018

De besloten vennootschap Uoco B.V. is gevestigd op Parkstraat 15 te ULFT en is actief in de branche Webportals.

Tiecken VHP Manager B.V.
Opgericht in Maart 2010

De besloten vennootschap Tiecken VHP Manager B.V. is gevestigd op F B Deurvorststraat 5 te ULFT en is actief in de branche assurantietussenpersonen.

beetje vanalles
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming beetje vanalles is gevestigd op Heggenseveld 1 te ULFT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Tiecken Vastgoed B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tiecken Vastgoed B.V. is gevestigd op F B Deurvorststraat 5 te ULFT en is actief in de branche Handel in eigen onroerend goed.

Tiecken Management B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Tiecken Management B.V. is gevestigd op F B Deurvorststraat 5 te ULFT en is actief in de branche Holdings (geen financiële).

Vrijdag 7 oktober 2022

Psychologie Praktijk Lach
Opgericht in September 2022

De onderneming Psychologie Praktijk Lach is gevestigd op Steenakker 3 te ULFT en is actief in de branche Praktijken van psychotherapeuten en psychologen.

Dinsdag 13 september 2022

Viba bouw B.V.
Opgericht in Augustus 2022

De besloten vennootschap Viba bouw B.V. is gevestigd op Bongersstraat 98 te ULFT en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Donderdag 25 augustus 2022

MDG INFRA
Opgericht in Juli 2022

De onderneming MDG INFRA is gevestigd op Ir Sassenstraat 8 te ULFT en is actief in de branche Wegenbouw.

J. Lankveld doktersassistente
Opgericht in Juli 2022

De onderneming J. Lankveld doktersassistente is gevestigd op Praestingsweg 14 te ULFT en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Dinsdag 12 juli 2022

Schreur Advies in Techniek
Opgericht in Juli 2022

De onderneming Schreur Advies in Techniek is gevestigd op Deken Nijkampstraat 7 te ULFT en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

MiJu Solutions
Opgericht in Juni 2022

De onderneming MiJu Solutions is gevestigd op Gietijzerlaan 22 te ULFT en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 28 juni 2022

Tekenhart
Opgericht in Juni 2022

De onderneming Tekenhart is gevestigd op Ptr Hafkenscheidstraat 26 te ULFT en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

BLH
Opgericht in Juni 2022

De onderneming BLH is gevestigd op Bontebrug 190 te ULFT en is actief in de branche Handel in en reparatie van personenauto’s en lichte bedrijfsauto’s (geen import van nieuwe).

 

Meer nieuws in Ulft-Centrum en Ulft-Oost

Gezocht door de politie

Bekijk volledige most wanted lijst

Vermiste kinderen

Meer vermiste kinderen

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent