Bedrijven in Varsseveld

Wil je weten welke bedrijven er in Varsseveld zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Varsseveld.

Filter Filter

Donderdag 10 november 2022

Legters Onderhoud, Advies & Begeleiding
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Legters Onderhoud, Advies & Begeleiding is gevestigd op het Zeel 8 te Varsseveld en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Raph?l Bulten Agrarische Dienstverlening
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Raph?l Bulten Agrarische Dienstverlening is gevestigd op Bosboombroekerweg 39 te HEELWEG en is actief in de branche Dienstverlening voor het fokken en houden van dieren.

CPO Het Kromkamp
Opgericht in Oktober 2022

De vereniging CPO Het Kromkamp is gevestigd op Wissinklaan 3 te SINDEREN en is actief in de branche Overige belangenbehartiging n.e.g..

M-WL IX Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap M-WL IX Investment B.V. is gevestigd op Prins Alexanderstraat 4 te Varsseveld en is actief in de branche Financiële holdings.

DiVa B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap DiVa B.V. is gevestigd op Aaltenseweg 67 te Varsseveld en is actief in de branche Installatie van machines voor algemeen gebruik (geen gereedschap).

M-NC XI Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap M-NC XI Investment B.V. is gevestigd op Prins Alexanderstraat 4 te Varsseveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Ann Jobcoach
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Ann Jobcoach is gevestigd op Burg van Tuyllstraat 31 te Varsseveld en is actief in de branche Arbeidsbemiddeling.

Quad III Investment B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Quad III Investment B.V. is gevestigd op Prins Alexanderstraat 4 te Varsseveld en is actief in de branche Financiële holdings.

Uniek Kado&Zo
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Uniek Kado&Zo is gevestigd op Nassaustraat 5 te Varsseveld en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Martin Nijkamp
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Martin Nijkamp is gevestigd op Reigershof 20 te Varsseveld en is actief in de branche reisbureaus.

Authentic Living B.V.
Opgericht in Oktober 2022

De besloten vennootschap Authentic Living B.V. is gevestigd op Borchgraven 2-4 te Varsseveld en is actief in de branche Webportals.

JRzorgt
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming JRzorgt is gevestigd op Spoorstraat 14C te Varsseveld en is actief in de branche Eventcatering.

Socialtop
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Socialtop is gevestigd op Spreeuwenhof 73 te Varsseveld en is actief in de branche Maatschappelijk werk.

doorKim
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming doorKim is gevestigd op Munstermansweg 7 te HEELWEG en is actief in de branche Industrieel ontwerp en vormgeving.

Bette Buna B.V.
Opgericht in September 2022

De besloten vennootschap Bette Buna B.V. is gevestigd op Keurhorsterweg 3 te SINDEREN en is actief in de branche Groothandel in koffie, thee, cacao en specerijen (geen ruwe).

 

© 2012 - 2022 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent