Bedrijven in De Venen/Craeyenburch

Wil je weten welke bedrijven er in De Venen/Craeyenburch zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in De Venen/Craeyenburch.

Filter Filter

Woensdag 24 mei 2023

MaartenP
Opgericht in Mei 2023

De onderneming MaartenP is gevestigd op Tedingerbroekweg 15 te Nootdorp en is actief in de branche Overige zakelijke dienstverlening n.e.g..

Dinsdag 23 mei 2023

RW Media
Opgericht in April 2023

De onderneming RW Media is gevestigd op Friendshipring 6 te Nootdorp en is actief in de branche Facilitaire activiteiten voor film- en televisieproductie.

Vrijdag 21 april 2023

Thuiszorg S. de Jong
Opgericht in April 2023

De onderneming Thuiszorg S. de Jong is gevestigd op Robbengat 21 te Nootdorp en is actief in de branche Thuiszorg.

R.J.C. Operations
Opgericht in April 2023

De onderneming R.J.C. Operations is gevestigd op Spitfire 6 te Nootdorp en is actief in de branche Eventcatering.

Tanden Cleanique B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Tanden Cleanique B.V. is gevestigd op Friendshipring 32 te Nootdorp en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Floraisons B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Floraisons B.V. is gevestigd op Borndiep 7 te Nootdorp en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Max Solar Company B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Max Solar Company B.V. is gevestigd op Vlieland 1 te Nootdorp en is actief in de branche Elektrotechnische bouwinstallatie.

Violet Mariposa B.V.
Opgericht in Maart 2023

De besloten vennootschap Violet Mariposa B.V. is gevestigd op Borndiep 7 te Nootdorp en is actief in de branche Financiƫle holdings.

Dinsdag 14 maart 2023

sclement
Opgericht in Maart 2023

De onderneming sclement is gevestigd op Spitfire 6 te Nootdorp en is actief in de branche Eventcatering.

Tabouret Professionals B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Tabouret Professionals B.V. is gevestigd op Friendshipring 64 te Nootdorp en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Donny Ponsen Entertainment
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Donny Ponsen Entertainment is gevestigd op Vliehors 2 te Nootdorp en is actief in de branche Beoefening van podiumkunst.

Dinsdag 28 februari 2023

SasSecurity
Opgericht in Februari 2023

De onderneming SasSecurity is gevestigd op Waddenzee 50 te Nootdorp en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Dinsdag 14 februari 2023

Tijburg.mentorschap
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Tijburg.mentorschap is gevestigd op Kooikerlaan 31 te Nootdorp en is actief in de branche Overig maatschappelijk advies, gemeenschapshuizen en samenwerkingsorganen op het gebied van welzijn.

Donderdag 2 februari 2023

Radiant Skin
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Radiant Skin is gevestigd op Vlieland 1 te Nootdorp en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

DentX Technologies B.V.
Opgericht in December 2022

De besloten vennootschap DentX Technologies B.V. is gevestigd op Friendshipring 32 te Nootdorp en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent