Bedrijven in Wijk 04

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 04 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 04.

Filter Filter

Donderdag 1 februari 2024

KMM Facility Management
Opgericht in Januari 2024

De onderneming KMM Facility Management is gevestigd op Huis te Landelaan 50 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Dinsdag 23 januari 2024

SanaeT zorg
Opgericht in Januari 2024

De onderneming SanaeT zorg is gevestigd op Karel Doormanlaan 134 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Volant Services
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Volant Services is gevestigd op Generaal Vetterstraat 54 te Rijswijk en is actief in de branche Goederenvervoer over de weg (geen verhuizingen).

Be Ready, Stay Ready
Opgericht in November 2023

De onderneming Be Ready, Stay Ready is gevestigd op Huis te Landelaan 15F303 te Rijswijk en is actief in de branche Brede administratieve dienstverlening.

Senang Life
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Senang Life is gevestigd op Dr H. Colijnlaan 227 te Rijswijk en is actief in de branche Studiebegeleiding, vorming en onderwijs n.e.g..

Donderdag 11 januari 2024

Zachary E-commerce
Opgericht in December 2023

De onderneming Zachary E-commerce is gevestigd op Idenburglaan 44 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Caenco
Opgericht in Januari 2024

De onderneming Caenco is gevestigd op Huis te Landelaan 74 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Supermarkt Malinka RW B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Supermarkt Malinka RW B.V. is gevestigd op Marius Bauerstraat 15 te Rijswijk en is actief in de branche supermarkten.

Van Duijn Agribusiness B.V.
Opgericht in November 2023

De besloten vennootschap Van Duijn Agribusiness B.V. is gevestigd op Generaal Spoorlaan 311 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

Minnaar in de zorg
Opgericht in December 2023

De onderneming Minnaar in de zorg is gevestigd op Huis te Landelaan 380 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Browsbyqedee
Opgericht in December 2023

De onderneming Browsbyqedee is gevestigd op Generaal Spoorlaan 29 te Rijswijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Dysorlogistic
Opgericht in December 2023

De onderneming Dysorlogistic is gevestigd op Idenburglaan 119 te Rijswijk en is actief in de branche Dienstverlening voor vervoer over land.

SB Nurse
Opgericht in December 2023

De onderneming SB Nurse is gevestigd op Karel Doormanlaan 224 te Rijswijk en is actief in de branche Overige paramedische praktijken (geen fysiotherapie en psychologie) en alternatieve genezers.

Flax Onderhoudsbedrijf
Opgericht in November 2023

De onderneming Flax Onderhoudsbedrijf is gevestigd op Dr H. Colijnlaan 119 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Shining Star IT
Opgericht in September 2020

De onderneming Shining Star IT is gevestigd op Huis te Landelaan 210 te Rijswijk en is actief in de branche Ontwikkelen, produceren en uitgeven van software.

© 2012 - 2024 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent