Bedrijven in Wijk 07

Wil je weten welke bedrijven er in Wijk 07 zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Wijk 07.

Filter Filter

Dinsdag 14 maart 2023

Nails & Beauty Avenue
Opgericht in Maart 2023

De onderneming Nails & Beauty Avenue is gevestigd op Klaroenstraat 213 te Rijswijk en is actief in de branche Schoonheidsverzorging, pedicures en manicures.

Verzorgende Adrienn
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Verzorgende Adrienn is gevestigd op Fagotstraat 31 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Wear Your QR
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Wear Your QR is gevestigd op Bazuinlaan 73 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

EPrimes
Opgericht in Februari 2023

De onderneming EPrimes is gevestigd op Mandolinestraat 22 te Rijswijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

InstantRC
Opgericht in Februari 2023

De onderneming InstantRC is gevestigd op Ocarinalaan 402 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 28 februari 2023

Fix dienstverlening B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Fix dienstverlening B.V. is gevestigd op Tubasingel 147 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

AS-Impex B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap AS-Impex B.V. is gevestigd op Tubasingel 147 te Rijswijk en is actief in de branche Straathandel.

Roberto Benko Bouwservice
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Roberto Benko Bouwservice is gevestigd op Clavecimbellaan 237 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Yano Holding B.V.
Opgericht in Februari 2023

De besloten vennootschap Yano Holding B.V. is gevestigd op Tubasingel 147 te Rijswijk en is actief in de branche Holdings (geen financiƫle).

Vos Creatief Freelancer
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Vos Creatief Freelancer is gevestigd op Clavecimbellaan 28 te Rijswijk en is actief in de branche Vervaardiging van brood en vers banketbakkerswerk.

RSM Logistics
Opgericht in Februari 2023

De onderneming RSM Logistics is gevestigd op Mandolinestraat 87 te Rijswijk en is actief in de branche Koeriers.

CN Archi-Tech
Opgericht in Februari 2023

De onderneming CN Archi-Tech is gevestigd op Tubasingel 70 te Rijswijk en is actief in de branche Ingenieurs en overig technisch ontwerp en advies.

Uwaysie
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Uwaysie is gevestigd op Spinetstraat 3 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Dinsdag 14 februari 2023

Life Hack
Opgericht in Februari 2023

De onderneming Life Hack is gevestigd op Clavecimbellaan 80 te Rijswijk en is actief in de branche Detailhandel via postorder en internet.

Hustle for the muscle
Opgericht in Januari 2023

De onderneming Hustle for the muscle is gevestigd op Ocarinalaan 124 te Rijswijk en is actief in de branche Overig sport- en recreatieonderwijs.

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent