Bedrijven in Stervoorde

Wil je weten welke bedrijven er in Stervoorde zijn gevestigd? Of ben je specifiek op zoek naar een stukadoor of loodgieter? Wil je weten welke supermarkten er in jouw regio zitten of waar de dichtsbijzijnde huistarts of tandarts zit? Hieronder vind je een overzicht van (nieuw opgerichte) bedrijven in Stervoorde.

Filter Filter

Woensdag 14 december 2022

ZGR69
Opgericht in November 2022

De onderneming ZGR69 is gevestigd op Marshallplein 254 te Rijswijk en is actief in de branche Grondverzet.

Kraamzorg Welcome Baby
Opgericht in Juli 2021

De vennootschap onder firma Kraamzorg Welcome Baby is gevestigd op Brantingstraat 62 te Rijswijk en is actief in de branche Thuiszorg.

Belhaj's Verbetering
Opgericht in November 2022

De onderneming Belhaj's Verbetering is gevestigd op Aletta Jacobsstraat 49 te Rijswijk en is actief in de branche Kinderopvang en peuterspeelzaalwerk.

Harlequin Caf?
Opgericht in November 2022

De onderneming Harlequin Caf? is gevestigd op Wethouder Brederodelaan 64 te Rijswijk en is actief in de branche Cafetaria’s, lunchrooms, snackbars, eetkramen e.d..

Sher4Care
Opgericht in November 2022

De onderneming Sher4Care is gevestigd op Hendersonstraat 135 te Rijswijk en is actief in de branche Ambulante jeugdzorg.

Afrika-In Business-Consult
Opgericht in November 2022

De onderneming Afrika-In Business-Consult is gevestigd op Martin Campslaan 503 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

IM Finance & Controlling
Opgericht in November 2022

De onderneming IM Finance & Controlling is gevestigd op Martin Campslaan 529 te Rijswijk en is actief in de branche Accountants-administratieconsulenten.

Creative Shine
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Creative Shine is gevestigd op Martin Campslaan 203 te Rijswijk en is actief in de branche Algemene burgerlijke en utiliteitsbouw.

Arya security
Opgericht in November 2020

De onderneming Arya security is gevestigd op Petronella Voutestraat 355 te Rijswijk en is actief in de branche Particuliere beveiliging.

Donderdag 10 november 2022

Kam Tolkenbureau
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Kam Tolkenbureau is gevestigd op Breebaartlaan 3 te Rijswijk en is actief in de branche Vertalers en tolken.

Faloun Consultant
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Faloun Consultant is gevestigd op Pater Doumenstraat 17 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

R. Mobram
Opgericht in September 2022

De onderneming R. Mobram is gevestigd op Mgr Bekkerslaan 481 te Rijswijk en is actief in de branche Advisering op het gebied van management en bedrijfsvoering (geen public relations en organisatie- ad.

The Sleeping Beauty Studio
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming The Sleeping Beauty Studio is gevestigd op Petronella Voutestraat 107 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

SA Advies
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming SA Advies is gevestigd op Mgr Bekkerslaan 249 te Rijswijk en is actief in de branche Organisatie-adviesbureaus.

Celebrateful
Opgericht in Oktober 2022

De onderneming Celebrateful is gevestigd op Marshallplein 104 te Rijswijk en is actief in de branche Overige recreatie n.e.g.(geen jachthavens).

 

© 2012 - 2023 OOZO.nl - info@oozo.nl - Gegevens verwijderen? | Disclaimer | Privacy statement | Change consent